I stua vår har vi et lite 10 liters akvarium. Det er så utrolig fint, og det pynter opp hele stua.

Jeg elsker å skru av TV-en, sette musikk på høyttalerne og bare nyte synet av at de svømmer fredelig rundt. Jeg er utrolig glad i interiør, og det kommer nok til å vises her på bloggen. I dag har jeg kjøpt noen nye fisker i trøstegave til meg selv for en dårlig dag. Shopping hjelper alltid på en dårlig dag, og jeg blir raskt i bedre humør. Jeg skjønner meg ikke helt på fiskene i akvariet vårt, dem dør og formerer seg som fluer, noen har til og med hoppet ut av akvariet og blitt liggende på gulvet og blitt til tørrfisk. Men det er kanskje ikke så rart de dør som fluer når Julia mater de. Man må være så forsiktig med hvor mye mat de skal ha. For flere av fiskene har dødd etter at hun har foret dem. En annen gang etter jeg hadde vasket akvariet fikk hun øye på at jeg puttet Aqua safe (blå veske som gjør vannet fiskevennlig), like etter dette fikk jeg øye på et helt blått akvariet. Hun hadde tømt en hel flaske med aqua safe i vannet, heldigvis døde ingen akkurat da.

Ellers har vi drukket litt kaffe og kost oss sammen med ei kusine og kjæresten. I dag kjøpte jeg også roser til meg selv, fordi jeg alltid blir i litt bedre humør av det.

Håper du har hatt en litt bedre dag enn meg, og at du har en fin kveld <3

Kommentarer (5)

  1. Så gøy at du har fisker igjen! Husker godt da vi var små og forsøkte å holde liv i fiskene du hadde da. Good times!?

    Og for en fin blogg du har, så hyggelig å få et innblikk i hverdagen din. Spesielt når jeg er så langt borte og vi ikke sees så ofte?

    1. Hei Gjertrud <3 Haha, det hadde jeg nesten glemt. Godt du frisket opp det minnet!
      Tusen takk for det :* Skulle gjerne møtt deg en gang du er hjemme. Det er så lenge siden sist! Er jo ofte i Hammerfest å ser på huset deres, og tenker fort på når vi skulle gå til skolen, og du alltid måtte vente en halvtime på meg for at jeg måtte sminke meg! Haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *