Til sommeren har jeg mange planer. En av de viktigste planene jeg har for sommeren er noe jeg forsøker å prioritere hvert eneste år. Nemlig midnattsrocken.

En festival med ufattelig god stemning. Der alle er i godt humør og nettene er døgnville. Det blir aldri natt, spesielt ikke siden det er midnattssol og det ikke blir mørkt på kvelden. Hele festivalområdet er en stor fest. Fra kamp til kamp, tett i tett. Det er en festival for både ungdommer og voksne. Det er en langhelg fylt med god musikk og glade mennesker. Helt klart min favoritt i alle fall!

Ikke nok med at alle er glade og i godt humør. Den spesielle stemningen gjør midnattsrocken unik. Campområdet med alle telt campingvogner, partytelt på partytelt. En fest fra start til ende. Det er faktisk helt spesielt, noen magiske døgn, som er minneverdig. Mennesker fra hele Finnmark og Nord-Norge, samlet på en liten øy i Lakselv. Jeg har bare gode minner fra midnattsrocken. Etter fjorårets festival reiste jeg faktisk hjem med noe som kan ligne kjærlighetssorg. Jeg var trist fordi den måtte ta slutt. Selv om jeg var så sliten som jeg tror jeg aldri har vært før. Jeg ville nesten dø innvendig så sliten var jeg. Men det var kanskje fordi jeg inntok litt for mye alkohol. Jeg hadde blitt kjent med så mange nye mennesker, det var så god stemning. Jeg visste jo at det var et helt år til neste gang. Og allerede da var 6-9 juli 2017 krysset av og reservert til midnattsrocken på kalenderen.

Jeg er jo også så heldig å får samarbeide med denne fantastiske festivalen. Og har fått dele ut noen festivalbilletter til mine fantastiske følgere og lesere. Den siste uken har jeg hatt en konkurranse på Instagram. Hvor jeg i går trakk en vinner. Om du ikke vant denne gangen heller, er ikke toget gått enda. Det er fortsatt muligheter å vinne festivalpass, for jeg har fortsatt et par billetter å dele ut!

 

Vinneren av et festivalpass til Midnattsrocken 2017 er

MARION ULRIKSEN ♥

Gratulerer! ♥ Jeg sender deg en melding!

Hvis du ønsker å lese mer om midnattsrocken kan du klikke HER.

Håper du har en fin langhelg og at du er klar for en ny arbeidsuke. Jeg er bare klar for å bli ferdig med eksamen, slik at jeg kan begynne å nyte livet mitt igjen! 

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *