Heisann dere! Nå er det faktisk ikke lenge til 31.Oktober og Halloween!

Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg bare elsker utkledningsfester. De dagene man kan gjøre noe skikkelig kult med sminke og gå helt ut av komfortsona.

I fjor bestemte jeg meg for å kle meg skikkelig ut. Ta halloween kostymet til et helt nytt nivå. Jeg var jo invitert i en halloween bursdag, derfor visste jeg jo selvfølgelig at alle skulle kle seg ut. Jeg gjorde en skikkelig innsats for å sminke meg ordentlig stygg. Jammen vil jeg si at jeg ble skikkelig stygg også. Oppriktig grusom ble jeg. Ut over kvelden når jeg hadde drukket litt alkohol, ble jeg nærmest redd meg selv når jeg så meg selv i speilet. Alta er en liten by, og det var faktisk ikke så mange som hadde tatt den helt ut sånn som meg, men det var utrolig morsomt å møte alle som hadde kledd seg ut.

Det var gøy å se alle uttrykkene til alle som så meg på dansegulvet, i baren eller på toalettet. Alle som vrengte trynet og skvatt. Jeg var jo ikke akkurat lekker, og jeg fikk veldig mange kommentarer på nettopp hvor stygg jeg så ut. Det så jo ut som noen hadde høvlet over trynet mitt, slik at halve ansiktet var revet bort eller noe.

Det er faktisk veldig enkelt å lage slik sminke. Jeg brukte voks, jukseblod, bomull, latex og sminke i forskjellige farger. Jeg hadde aldri før forsøkt meg på slik sminke, men jeg var veldig fornøyd med resultatet. Jeg sminket meg selv og jeg tror jeg brukte ca. 2 timer på oppsettet av håret og sminken. Det var faktisk overraskende lett. Jeg var overbevist om at dette måtte være vanskelig, men det var altså ikke så ille. Jeg klarte det jo selv!

Jeg digger i alle fall halloween. Det er så skummelt og gøy på en gang. Det er jo bare en gang i året man har muligheten til å gjøre seg selv så forferdelig stygg som overhodet mulig, for så og dra ut på byen slik! Det er dødsmorsomt! Men også dritskummelt. Spesielt siden alle gjerne har på seg skumle masker, og ser grusomme ut. Men jeg bare elsker halloween!

Det artigste av alt må jo være hvis man treffer en mann under halloween-kvelden og velger å dra hjem med han den natten, for et one night stand eller no. Man må jo faktisk komme seg hjem dagen etterpå også. Og jeg tror ikke så mange har med seg skift i veska si heller, sånn i tilfelle man skal overnatte hos noen. Herregud så flaut det må være å ta taxi, buss eller trikk i dette kostymet dagen derpå. Det må jo være døden! Jeg tror jeg hadde ledd meg hjel hvis jeg fikk se noen under en walk of shame på en søndagsmorgen fullt utstyrt i halloweenkostymet fra dagen før. Det er jo ikke til å unngå å legge merke til hva som har hendt den natta da! Det er faktisk like ille som å gå hjem i bunad 18 mai.

Jeg tror egentlig ikke jeg hadde klart å holde meg seriøs hvis mannen med ljåen kom snikende inn på bussen alene, før han skulle til et vors engang. Jeg tror jeg hadde begynt å le veldig høyt faktisk. Så sitter han der da alene på bussen på vei for å møte alle de andre som også har kledd seg ut. Han bare sitter der fullt utstyrt, kledd ut som mannen med ljåen. Herregud. Hahaha jeg dauer!

I år vurderer jeg nesten å holde meg hjemme på halloween, bare for å stå i taxikøer, kjøre trikk og buss hele morgenen og bare vente på alle som har en walk of shame etter et one nigt stand etter halloween. Haha huff!

Nå prøver jeg å planlegge nytt kostyme for dette året, og leter mye på nett for å finne inspirasjon. Gleder meg til å vise dere hva jeg kommer fram til!

Karina ♥

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *