Jeg bare elsker denne tiden vi er i nå.

Snøen har begynt å smelte, folk har begynt å komme ut fra vinterhiene sine. Det begynner å bli vår hos oss også. Endelig. Jeg blir så utrolig glad når solen skinner, og man faktisk kjenner at den varmer. Når jeg ser fra dag til dag at snøen er på vei bort. Jeg kan ikke huske at våren har kommet så sent som dette året. Men heldigvis, jeg kjenner på hele kroppen at nå kommer tiden jeg har ventet på alt for lenge! Sommeren!Sommeren er jo den tiden på året jeg liker aller best. Jeg elsker varme dager med lite klær. Nyte solen med deilig frukt og is på stranden. Åh som jeg gleder meg! Jeg kan ikke vente. Selv om jeg har gledet meg alt for lenge, har jo egentlig tiden gått utrolig fort. Det er rart å tenke på at det er 17.mai i morgen. Det er i alle fall et sikkert vårtegn! Og det gjør meg i kjempe godt humør! Noe som også gjør meg glad, er å se alle de flinke skoleelevene, og andre flinke menn og kvinner her i Alta. De går rundt med store søppelposer og hansker på hendene, og plukker søpla etter andre. Hvordan hadde det sett ut her i Alta, om ikke alle hadde vært så engasjerte å rydde bort søppel og sand rundt på veiene? Jeg er i hvert fall takknemlig for det! For nå begynner det å bli riktig så fint her.

Det er mai-fest i barnehagen til Julia i dag, hun er heldig som får feire to dager på rad, med pølser og is. Jeg liker at de markerer nasjonaldagen i barnehagen også, for da bygger det opp forventingene til morgendagen. Da vet Julia litt hva vi skal gjøre og hva hun kan forvente. Jeg har jo forsøkt å vise henne bilder fra toget i fjor og snakket med henne, men jeg er litt usikker på om hun husker hva vi gjorde på dagen. Om hun forstår at et 17.mai tog ikke er et leke tog. Jeg tror hun skjønner forskjellen når hun kommer hjem i dag.Mens Julia fester i barnehagen har jeg strøket bunad skjortene våre. Så nå er finstasen klar til i morgen. Vi er utrolig heldige som har en så flink bestemor og oldemor. Hun har nemlig brodert min bunad, og strikket Julia sin. Jeg blir utrolig stolt når jeg bruker bunaden, og jeg føler meg ekstra fin i den siden jeg vet hvor mye kjærlighet bestemor har lagt i håndarbeidet. Hun er den flinkeste jeg vet om. Jeg har en nordlandsbunad, og den elsker jeg. Jeg synes broderiene er helt nydelige, og jeg elsker fargekombinasjonen. Strikkeoppskriften til festdrakten til Julia, fant bestemor i bladet Familien. Så om du ønsker en oppskriften på den, kan man sikkert sende de en mail.Er du klar for morgendagen? Det begynner i alle fall jeg å bli. Hvert eneste år samles hele familien hos bestemor og bestefar etter toget. Og det er like koselig hvert år. Jeg gleder meg allerede til å spise masse deilig mat og kaker. Håper du får en kjempe fin dag, og at du kommer i havn med alt du skal gjøre av forberedelser til i morgen! ♥

 

Karina♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *