//Sponset

Jeg vil bare stikke innom for å tipse dere om noe viktig – i hvert fall for meg. Jeg hadde blitt skjele glad om jeg leste dette blogginnlegget for lenge siden. Jeg har nemlig funnet en mann jeg skulle møtt for lenge siden, helst med en gang jeg flytta til Oslo. Han gjør meg så glad hver eneste gang. Derfor må jeg anbefale deg denne flinke frisøren på Eco Cult på Frogner her i Oslo. Jeg har frisørskrekk, skikkelig også. Jeg tror det kan beskrives på samme måte som tannlegeskrekk. Jeg er livredd for å gå til frisøren, og sitter gjerne stiv som en stokk å bare glor som en annen tulling mens frisørene styrer med håret mitt. For håret mitt betyr utrolig mye for meg, jeg føler meg direkte uvell og stygg hvis håret mitt ikke ser bra ut. Det gjør vell alle.

Men nå skal dere se, jeg har endelig funnet Christopher som er lærling på Eco Cult på Frogner i Oslo. Ikke nok med at han var kjempe flink, men det er billigere enn vanlig frisør også siden han er lærling. Jeg har fått så mange komplementer for håret mitt om dagene. Så dette er en genuin anbefaling fra meg til deg. Hvis du ikke vet hvilken frisør du skal gå til, eller at håret trenger en forandring – gå til Christopher, han hjelper deg garantert. Endelig møtte jeg en som virkelig forstod nøyaktig hva meg mente og hvordan jeg ville ha håret mitt, helt perfekt spør du meg. Jeg kan ikke huske å noen gang ha vært så fornøyd som jeg har vært med håret etter besøket hos Christopher. Fargen er så klar og kald, men samtidig ikke grå. Nå er det noen uker siden jeg har vært hos han, men fargen er like fin enda. Jeg bare elsker at han har gjort håret mitt fint igjen. Ta en titt innom Instagram profilen hans her: Ecocult_bychrismac . Jeg må hvert fall skaffe meg en ny hairdate hos han snart.

Jeg har nemlig vært innom mange frisører den siste tiden, og har endt opp med både gult og grønt hår. Håret mitt er også blitt kjempe slitt fordi frisørene ikke helt har visst hva de har holdt på med – vil jeg tro. Jeg vet ikke hvordan det er å være frisør, men jeg tror det er vanskelig og utfordrende til tider å møte alle kunder på deres ønsker. Jeg bøyer meg i støvet for alle frisører, det er ingen selvfølge at kundene blir fornøyde, for vi er alle forskjellige med et bredt utvalg av smak og stiler. Jeg kan like noe helt annet enn frisøren min, samtidig som håret mitt kanskje ikke tåler behandlingen jeg ønsker – for da faller det av, rett og slett.

Jeg har i hvert fall funnet mannen jeg aldri skal forlate! Prøv han hvis du er usikker på hvilken frisør du skal velge. Han er utrolig flink!

Jeg håper du har hatt en super fin helg, det har nemlig jeg hatt.

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *