Denne uken har gått i ett egentlig, den har blåst av sted, og jeg aner egentlig ikke hvor den har blitt av.

Jeg har hatt mye å tenke på, og mye å gjøre. Som alenemor har jeg alltid dagene fulle. Jeg har mange plikter å oppfylle. Spesielt nå som jeg har tatt opp bloggingen igjen. Denne uka har jeg virkelig fått kjenne på hvordan jeg måtte prioritere dagene. Jeg ønsker jo ikke at bloggingen skal gå ut over skolen eller tiden min sammen med Julia. Derfor gjelder det å være så effektiv som mulig i hverdagen, blogge når jeg kan og lese når jeg kan.

Denne uken fant jeg ut at jeg skulle starte å blogge igjen. Jeg har jo hatt en liten pause over noen måneder. Men jeg bestemte meg ikke for å blogge så mye som jeg har gjort. Jeg ønsket egentlig å bare blogge litt. Men jeg elsker jo å blogge, og har lyst å blogge like mye som før. Men jeg sliter litt med bloggingen fortsatt. For som jeg skrev i et innlegg i går, er jeg ikke helt fornøyd med bloggen min, slik som den er nå. Å det er litt demotiverende. Men det håper jeg blir fikset så snart som mulig.

I starten av denne uka begynte jeg også treningen for fullt, enda med en personlig trener. Det har virkelig kroppen min fått kjenne på. Jeg har hatt tidenes gangsperre. Men samtidig som jeg har vært utrolig sliten i alle muskler i hele kroppen har jeg hatt mye mer energi. Trening hjelper meg så utrolig mye i hverdagen. Når jeg trener smiler jeg veldig mye mer. Det blir nesten som om at jeg er forelsket, bare at jeg ikke er det. Treningen gjør også at jeg ikke spiser sjokolade eller andre søtsaker. Jeg klarer faktisk å holde alle måltidene jeg inntar sunne. Jeg blir liksom motivert til å holde en sunn livsstil på en helt annen måte enn når jeg ikke trener. Jeg er jo helt utrolig avhengig av godteri. Og det ser jeg faktisk på som et problem. Det er ikke gøy å ha et så høyt sukkersug som jeg har av og til. Da kan ingenting stoppe meg for å dra ut å bare for å få tak i sjokolade. Jeg har alltid vært sånn, men jeg er glad jeg har fått i gang treningen. Og siden jeg ikke har trent siden fredag, inntatt litt alkohol i helgen, sitter jeg nå i skrivende stund og mumser sjokolade….. Typisk altså, skal snart legge den vekk!

Jeg opplevde også alle jenters mareritt denne uka! Som mange kanskje har lagt merke til har jeg ofte bølger i håret. Jeg sover alltid med ei flette i håret. Når jeg er nydusjet fletter jeg også håret mitt, nettopp fordi jeg synes det er fint med litt fall i håret. Så på fredag når jeg hadde dusjet hadde jeg litt dårlig tid. Jeg flettet håret selv om det var litt vått, og startet å føne på fletten. Jeg tok hårføneren så nært fletten at håret mitt faktisk tok fyr. Jeg fikk sjokk, og ble livredd. Jeg var sikker på at alt håret mitt skulle falle av. Det bare røk av det, og stinket helt forferdelig. Men det gikk heldigvis veldig bra, det ble bare veldig slitt. Det verste var nok den svidde lukta. Det luktet seriøst brent menneske. En kombinasjon av svidd kjøtt og dritt! Æsj, sier jeg bare.

Det er i alle fall så deilig å være her i Oslo. Jeg føler jeg kan koble av å være meg selv. Jeg nyter hver eneste dag jeg er her. Det er så deilig å vite at jeg har så mange rundt meg. Det gjør meg veldig glad. Jeg er ikke alene, selv om jeg synes det er deilig å ha litt alenetid på kveldene noen dager. Her i Oslo har vi jo så utrolig mange flere muligheter, og alt er så enkelt. Jeg hadde ikke aning om hvor fint det faktisk var å bo her, og trodde ikke at livet kunne bli så fint bare med å flytte. Det får meg i alle fall til å smile, for jeg vet at valget om å flytte var helt rett. Her kommer vi sikkert til å bo resten av vårt liv. Det er i alle fall det jeg ser for meg akkurat nå.

Julia sovnet like før 19.00 i dag. Hun var totalt utslitt etter en lang dag på lekeland med meg. Det er ikke så rart for på lekelandene her i Oslo er det alltid hælene i taket, å jeg kjenner at jeg også er veldig sliten nå. Vi laget taco til kveldsmat, og jeg tror hun nærmest ville sovne over matfatet. Hun ba til slutt pent om å få gå å legge seg, midt under måltidet, og det var helt greit. Hun snorket bare noen minutter etter jeg hadde lagt henne.

Nå skal jeg hente frem noen pensumbøker, koke meg en kopp med te, og lese litt. Håper du har hatt en fin helg. Og at du begynner å bli klar for en ny arbeidsuke.

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *