Jeg stikker bare innom for å tipse dere om noe som er skikkelig godt. Jeg elsker caprese som man får bestilt på noen restauranter. Tomater og mozzarella ost, nam! Det er noe av det beste jeg vet om dagene. I dag lagde jeg noe liknende bare med min egen lille vri, og det smakte nydelig ♥

Det du trenger:
♦ 2 stk tomater ♦ En liten hånd cherrytomater ♦ En mozzarella ost ♦  Maldonsalt ♦ Pepper ♦ vårløk ♦ Gressløkolje ♦ Basilikum

Dette er nok til en person. Evt. to stk som forrett.

Slik gjør du: Skjær opp mozzarella, tomater, vårløk i skiver og legg alt på fatet. Dryss salt og pepper over.  Strø over litt basilikum og topp med litt gressløkolje. Jeg lover deg, dette tar bare 5 minutter og smaker helt syyykt godt! Og veldig mettende faktisk. Hadde jeg hatt balsamico-eddik hjemme ville jeg toppet med det også.  ♥ Bon appétit!

Ønsker deg en fin lørdag ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *