Hei dere. Veldig lenge siden sist. Nå sitter jeg godt innpakket i morgenkåpa, nydusjet med håret snurret inn i en våt håndduk mens jeg lytter til regnet som øser utenfor stuevinduet. Himmelen er helt grå. Det er nesten så jeg kan se trærne smile og reise seg og ta en pause fra den tørre marka sommeren i Oslo har gitt. Regn er akkurat det Oslo og jeg trenger akkurat nå. Idag elsker jeg regnet. 

Jeg vet ikke hva som fikk meg til å skrive et innlegg til dere akkurat nå, kanskje det var den koselige stemningen og den fuktige lufta av regnet. Når jeg er lenge borte fra bloggen min er det utrolig vanskelig å skrive til dere, for jeg aner ikke hva jeg skal si når jeg har så mye på hjertet som akkurat nå. Det klør på en rar måte i fingrene og jeg kunne sikkert skrevet et innlegg på tjue sider på en gang. Det har gått to hele måneder siden sist jeg stakk innom bloggen min. Det er hele sommeren. Men enda er dere her, sjekker om jeg har oppdatert, skrevet noe siden sist. Det setter jeg utrolig stor pris på, og vil takke deg for at nettopp du leser bloggen min.

Jeg vet at jeg elsker å blogge, og jeg skulle gjort det dag inn dag ut, om tida mi strakk til. For jeg elsker å skrive til dere, rett og slett. I dag smiler jeg som en forelsket liten jente, endelig kom jeg meg på trening etter en lang sommer, og da er jeg dømt til å smile. Jeg har så utrolig mye fint å se fram til for det skjer så mye spennende i livet mitt nå. Det er akkurat som om livet mitt skal starte på nytt etter en lang pause på noen år. 

I juni var jeg ferdig utdannet, undrende på om jeg ville ta en master eller starte i jobb. Nå har jeg funnet ut at jeg ønsker og trenger arbeidserfaring før jeg eventuelt skal ta en master. Jeg er skolelei, og trenger ny gnist i hverdagen. Jeg trenger en arbeidshverdag med kollegaer, ha noe å gå til hver dag. Jeg søker rundt om kring etter stillinger som pedagogisk leder nå, og skal på noen intervju til uka. Jeg gleder meg enormt mye.  

Ellers har jeg bare vært i Oslo og koset meg i finværet hele sommeren. Jeg håper du har den beste sommeren du kan huske! Jeg lover deg – jeg er snart tilbake ♥

Stor klem fra meg til deg

Karina ♥

Kommentarer (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *