Nå er jeg tilbake i Alta. I morges når jeg våknet måtte jeg kjøre tilbake til Alta, for jeg har jo reist til Alta for å dra på skolen.

Derfor måtte jeg jo komme meg tilbake til Alta for å rekke skolen i dag. Vekkerklokka ringte allerede klokken 05.15, men jeg klarte ikke å våkne før klokken 06.00. Øynene mine var som limt igjen. Sandpapir bare jeg forsøkte å åpne dem. Svie fra en annen verden. To dager på rad hvor jeg må stå opp før 06.00. Det er umenneskelig. Heldigvis stod mamma opp og kokte kaffe til meg. Underholdte meg med litt selskap mens jeg sminket meg og gjorde meg klar til å kjøre tilbake. En koselig morgen med verdens beste mamma. Det er så utrolig rart å bo så langt unna henne som jeg gjør nå. Det gjør vondt å ikke kunne møte henne like ofte som før, jeg er jo en mammadalt jente – det har jeg alltid vært. Selv om jeg nå er voksen og selvstendig er jeg avhengig av kjærligheten til mamma. Jeg kommer nok til å være mammadalt helt til jeg dør. Like mammadalt som min mamma er mammadalt til sin mamma.

Det var en helt eventyrlig biltur fra Hammerfest på vei til Alta. 2 timer med meg selv og følelsene mine, i dag som i går. Jeg ble ikke sittende å gråte i bilen slik jeg gjorde i går, men det var deilig å bruke tid på å bare tenke. Tenke over livet. Hvordan livet er, og hvorfor livet er blitt akkurat slik det er i dag. Høre på musikk. Synge for meg selv, i en helt egen verden. Den nydelige naturen og meg. Jeg tror jeg har tatt denne naturen for gitt i alt for mange år. Det er kun de siste årene jeg har fått øynene opp for hvor fantastisk natur det faktisk er her i Finnmark. Jeg forstår hvorfor vi har så mange turister her som knipser bilder. Jeg ble en turist selv i dag, jeg ble selvfølgelig nødt til å knipse bilder av denne vakre naturen. Tenk at man kan gå rett ut av døra å få oppleve så mye natur. Nydelig natur som mange turister reiser langt og lengre enn langt for å få se. Finnmark er heldig. Finnmark er rik.

I dag skal jeg forsøke å komme meg på trening her i Alta. Det tror jeg er nødvendig for å holde humøret oppe til en hver tid. Forstå meg rett, jeg er som oftest i veldig godt humør. Spesielt når jeg er flink å trene. I disse dager er det mye følelser i sving, spesielt når jeg finner tid til meg selv og hodet mitt. Når Julia ikke er tilstede sammen med meg. Når jeg er alene med tankene mine. Følelsene mine. Meg alene egentlig.

Jeg håper du har fått en like fin start på dagen som meg, og at du nyter denne nydelige høstdagen! Her i Alta er det i alle fall helt nydelig vær.

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *