Kjære Julia ♥

Du er blitt tre og et halvt år nå. Snart fire. Tenk, jeg ser tilbake på tiden når du var liten, og aner ikke hvor tiden har blitt av. Du kom inn i livet mitt, og alt annet var forandret. Det handlet ikke lengere om meg og mine behov. Nei, nå var det deg det handlet om. Livet hadde gitt meg en ny sjef. Livet viste meg mening. Du fikk meg til å smile fra den dagen du kom inn i magen min. Spakene du ga meg. Den følelsen da du romsterte inne i magen min, for å finne den perfekte liggestillingen. Varmen du viste meg hver eneste kveld jeg la meg for å sove, du viste meg at du var der. Uansett hvor sliten jeg var, var det ingenting som gjorde meg mer glad enn når du sparket og slo inne i magen min. Jeg kjente deg så godt når du var inne i magen, men jeg visste ikke hvordan du så ut. Du var så nært meg, men samtidig så langt borte. Du var en drøm som jeg ventet på skulle gå i oppfyllelse. Samtidig som jeg hele tiden gikk i frykt for å miste deg. Bare tanken på å miste deg ville fått hele verden til å gå i grus. Jeg elsket deg allerede før jeg kjente deg. Du var jo barnet mitt allerede da du viste meg to streker på en graviditetstest.

Du kom som en liten rakett til denne verden. Og fra den dagen har du vist meg hva ekte kjærlighet er. Du har vist meg så mange sider med meg selv jeg ikke ante at jeg hadde. Du har gjort meg til et sterkt menneske. Et menneske som vet at man kan klare det man vil. Jeg var ikke klar over at et bittelite menneske kunne gi meg så mange følelser. Følelser som jeg ikke trodde fantes i meg. Du har fått meg til å se lengere enn bare dagen i dag. Du har fått meg til å forstå livet, og hva det handler om. Du har fått meg til å gjøre tøffe valg i livet. Du har fått meg til å kjempe fremfor å legge meg ned når alt har vært vanskelig. Du har vært lyset som har fått meg til å smile. Du har fått meg til å studere. Sette fokuset på fremtiden. Vår fremtid sammen. Du har fått meg til å få et lykkelig liv. Hva ville jeg vært uten deg. Hvor ville jeg vært. Det vet jeg ikke. For det er snart fem år siden du kom inn i magen min, og forandret alt.

Du. Julia. Du kom til denne verden og viste meg kjærlighet. Så mye kjærlighet. Fra første stund vi hadde sammen. Da du lå på brystet mitt kunne jeg kjenne at jeg elsket deg. Men jeg hadde ikke aning om at jeg kunne elske deg mer. Elske deg mer og mer for hver eneste dag. Jeg elsker deg så mye at det gjør vondt, og fortsatt elsker jeg deg mer og mer. Latteren din. Smilet ditt som mangler en tann. Varmen du har. Dine myke klemmer. Dine fortellinger. Du gjør livet så fint. Du gir livet en mening jeg ikke trodde fantes.

En så liten kropp, men allikevel så stor. Du har vokst opp til å bli en flink jente med egne tanker og meninger. Egne følelser. Jeg blir så stolt når jeg ser på deg. Du gir meg en slags varme inni meg, som ingen andre kan gi meg. Når jeg ser at du tegner nydelige tegninger av hjerter og mennesker. Jeg vet hvor mye du har øvd på nettopp det. Din mestringsfølelse kjenner jeg. Varmen du gir meg når vi leker sammen. Når vi spiser sammen, går tur sammen. Dine tanker og historier du deler med meg. Du gjør meg så stolt Julia.

Når du er sint eller lei deg, ser jeg deg. Jeg er her. Jeg vet hvordan du har det, og jeg hjelper deg. Jeg vil alltid være her hvis ting er vanskelig, trist eller leit. Du kan alltid komme til meg å få trøst. Du kan alltid føle deg trygg og jeg vil alltid gi deg den kjærligheten du vil ha. Du har vist meg hvor mye kjærlighet jeg kan gi. Du vet Julia, jeg vil alltid være din mamma.

Det er rart å tenke på at du har bodd inni magen min. At du kom til denne verden fordi to mennesker elsket hverandre. At du startet livet som en liten baby, som totalt avhengig av meg. Avhengig av mamma hver gang du var sulten. Jeg ammet deg. Det var vår tid sammen. Vår kvalitetstid. Du var totalt avhengig av hjelp for å overleve. Men nå Julia, er du blitt en stor jente, som klarer mye selv. Du mestrer så mye, og er en tøff jente.

Jeg er så heldig som har fått en slik tvers gjennom nydelig jente, som har vist meg mening. Jeg hadde aldri trodd at du ville gi meg så mye kjærlighet som du gjør. At du ville fylle dagene mine med latter og kjærlighet på den måten du gjør. Jeg hadde aldri trodd at jeg var villig til å gå i døden for et annet menneske, men du har vist meg det. Jeg elsker deg til månen og tilbake, og mer enn det. Jeg vil aldri stoppe å elske deg.

Du og jeg Julia, for alltid.

Jeg elsker deg.

Klem Mamma ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *