Dette er første gangen jeg blogger med telefonen min. Det var absolutt ikke planlagt, for egentlig hadde jeg god tid. Denne morgenen har gjort meg helt ekstremt stressa! Nå er jeg andpusten helt ned i lungene. Jeg er sikker på at alle rundt meg hører hvor sliten jeg er. Jeg sitter nemlig på trikken akkurat nå, med musikk på ørene slik at jeg ikke selv hører min egen pusting og pesing.

Jeg og Julia satt pent og pyntelig på bussen på vei til barnehagen i det jeg skulle til å se på klokka på telefonen. Hvor i helsikka er telefonen min?? Jeg visste at jeg skrev en melding på vei til bussen. Vi måtte bare hive oss av bussen å løpe veien vi kom fra, jeg hadde mistet telefonen min på veien. Herregud hvor stressa jeg ble! Jeg og Julia løp, og hun var så flink å hjelpe meg å lete. Vi kom oss helt til stien fra meg og til bussen før jeg fikk øye på telefonen i snøen. Takk å pris at jeg fant den!! Jeg ble så nervøs, og var mest redd for å ha mistet alle mine 20.000 bilder som er på den. For ikke å snakke om hvis noen andre hadde sett på alle de bildene mine. Jeg tror jeg hadde daua! Nå er jeg hvert fall SYKT glad for å ha den i handa, og skal passe på den som gull!

Jeg håper du har hatt en roligere morgen enn meg! Nå er jeg på vei til Lashedbylinni som skal gjøre meg neglefin før helga! Viser dere senere. Ha en fin dag ♥

Karina♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *