Det er så deilig at det er så fint vær ute, sol og ingen storm. Når man er vant til å ha mørketid, mange stormfulle dager og iskaldt på denne tiden av året er det utrolig deilig å kunne nyte milde dager i lyset. Det er en stor kontrast å bo i Oslo på vinteren i forhold til Alta. Det er rart å ikke nyte synet av nordlyset på kveldene, men herregud så deilig det er å se sola. Jeg føler på hele kroppen min at det liksom er april, men vi er bare i januar. Hehe, jeg er en ekte Finnmarking i Oslo!

Det er deilig å være ute å leke i dette milde været, litt slapsete, men man fryser ikke med det første. Jeg gleder meg skikkelig til sommeren nå. Sol og varme. Tenk hvor deilig det blir å bo her i Oslo når sommeren kommer. Som å dra på ferie utenfor døra. Men jeg nyter tida før sommeren, for jeg vet at det går så fort. Vi har jo bodd lenge i Oslo allerede, helt siden august. Jeg vet også at jeg blir et år eldre til sommeren, og da kan tida gå litt saktere, for jeg vil ikke bli så mye eldre enn jeg er nå. Jeg vil bare stå på stede hvil en stund til mens jeg enda kan si at jeg er i midten av tyveårene, framfor å si i slutten av dem. Haha.

Se så fin nabokatt!!!  Vi har egentlig veldig lyst på et kjæledyr. En søt liten pus eller hund. Det eneste som stopper oss er at det kan bli litt for mye arbeid akkurat nå. Å ha hund er jo nesten som å ha en baby, og jeg er ikke helt klar for å bli tobarnsmamma enda. I tillegg pendler vi jo til Alta noen ganger, og da blir det litt styr å finne noen til å passe på den mens vi er borte. Men vi skal nok få et dyr om noen år tenker jeg. Men inntil da får vi kose med nabokattene.

I dag skal Julia starte på danseskole, og det gleder vi oss så mye til! Vi har telt dager helt siden i høst, og endelig er dagen her! Herregud det blir gøy. Håper du har en fin onsdag ♥

Karina ♥

 

Kommentarer (2)

  1. Hei! Ser du skriver at dere pendler til Alta. Er det når du har samlinger på skolen at dere gjør dette? Hvis det er tilfellet; får du støtte fra lånekassen til reise, eller må du betale selv?

    1. Hei! Takk for at du stikker innom bloggen min 🙂
      Ja vi pendler til Alta når jeg har samlinger på skolen. Jeg får ikke støtte for dette, men kanskje det er mulig å søke om det. Jeg vet faktisk ikke 🙂 Ønsker deg en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *