Den siste tiden har jeg stilt meg selv spørsmålet om hvorfor jeg ikke blogger lengere. Hvorfor går det uker mellom hvert innlegg jeg deler med dere? Jeg elsker jo denne bloggen. Og jeg elsker å dele litt av hverdagen med dere. Etter jul har noe fått meg til å ikke ønske å blogge lengere, jeg har trengt et pust i bakken. Lufte hodet og finne litt tilbake til meg selv. Jeg har mye å tenke på, som forstyrrer bloggingen min.

I hvert fall har jeg ikke hatt lyst å dele det jeg skriver, jeg har trengt tid for meg selv og tankene mine. Selv om jeg ikke har blogget på en stund betyr det ikke at jeg har sluttet å skrive, for skriving er terapi for sjela mi, og det kommer jeg nok aldri til å slutte med. Jeg bare veldig mye på agendaen om dagene, og jeg er opptatt. Kanskje ikke så rart når jeg er fulltidsstudent og alene mamma. Jeg skriver på bacheloroppgaven, som krever mye energi fra meg. I tillegg er jeg i praksis i en barnehage, og like om hjørnet er jeg ferdigutdannet barnehagelærer.

Dette er ingen unnskyldning for at jeg ikke har blogget. Men jeg vil bare skrive det til slik at dere forstår og forhåpentligvis støtter meg i at jeg ikke blogger like mye lengere. Jeg har ikke sluttet å blogge, og det vil jeg ikke heller. Men for å blogge bra og være en inspirasjon for dere, må man faktisk legge mye tid og energi i bloggingen, og det krever en ordentlig innsats fra min side. Da må jeg ha lyst til å dele, og finne inspirasjon. Jeg håper med dette innlegget at lysta på å dele litt mer på bloggen min kommer tilbake snart, for jeg savner absolutt å være aktiv her inne!

Jeg håper alt står bra til med deg, og at helga di blir fin. ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *