Hei på dere! Og god lørdag. Siden jeg får mange spørsmål fra dere om jeg har funnet mannen i mitt liv, er fortsatt svaret NEI. Og mange spør om hvordan man skal kapre meg.

Jeg tenkte med meg selv, at hvis jeg ikke finner mannen i mitt liv nå som mange av de største avisene har postet innlegget om at jeg ønsker meg kjæreste, er båten gått for meg. Les innlegget HER. Haha, kommer jeg til å ende opp ensom og alene som singel, resten av mitt liv? Det kan godt være, i alle fall kan det virke slik akkurat nå. For jeg har jo mottatt så mange fantastiske fine meldinger fra dere. Og alle har truffet meg, jeg har blitt kjempe glad for hver eneste en. Men jeg har ikke rukket å svare alle, for jeg skal innrømme at det var mange. Jeg setter utrolig stor pris på det. Og jeg synes det er helt surrealistisk at så mange mennesker har sendt melding til nettopp meg.

Jeg synes det ble kjempe rart. Du kan jo tenke deg selv om det var du som fikk tusener av meldinger fra masse kjekke menn eller kvinner. Jeg er for det første helt ute av alt som kalles dating, jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på en date. Og det å møte en ny fremmed, er for meg kjempe skummelt. Det er skummelt fordi jeg er redd for at kjemien ikke er der, at man blir sittende der å se på klokka, og vente på at man skal gå hjem. Jeg blir nervøs rett og slett.

Kanskje jeg er litt rar. Fordi jeg tror på kjærlighet med første blikk, og jeg tror at mannen i mitt liv vil være han som jeg blir forelsket i med det samme. Han som klarer å ta meg med storm. Jeg tror egentlig alle føler nettopp det. Men jeg har også troen på at man kan lære seg å elske et menneske. Og at følelsene kommer etter hvert, for det vet jeg jo av erfaring at de gjør. Men jeg har opplevd kjærlighet ved første blikk, men da var jeg veldig ung. Jeg vet ikke om det er noe spesielt med den første kjæresten, eller om det faktisk er mulig og oppleve akkurat det samme igjen.

Jeg håper i alle fall at jeg vet med det samme, at det er han jeg har lyst til å bruke tid sammen med. At jeg får en følelse av at jeg trives i hans selskap. At han får meg til å le. Kjemien klaffer liksom. For det tror jeg er utrolig viktig. At jeg kan slappe av og være meg selv, uten at det trenger å bli kunstig på noen som helst måte. At alt bare blir naturlig. Begge bare vet at man skal være sammen.Det er jo mange som spør meg, hvordan man de skal klare å kapre meg osv. Haha, jeg ler nå litt. Jeg er jo bare meg. Men jeg kan godt si hvordan jeg tror mannfolka må gå frem for å kapre meg og alle andre jenter generelt. Jeg er i alle fall veldig enkel, kanskje for enkel.

Hvis jeg treffer en jeg viser interesse for, forelsker jeg meg alt for lett. Jeg kan bli betatt av bare å snakke med noen. Nesten bare av å se på en mann. Og jeg har til og med blitt helt besatt av menn bare via snapchat. Jeg får alltid en følelse av at menn er utrolig kompliserte og jeg begynner å tenke. Jeg tror alle jenter er sånn. Alle jenter har venninner som vi snakker sammen med, vi skravler mye, noe som gjør til at vi tenker enda mer på mannen. Jeg skal ikke ta alle jenter under en kam, men jeg tror det er utrolig viktig å vise masse interesse i starten, for så å bli litt hard to get, men ikke for. Ut fra min erfaring mister jeg fort interessen hvis gutter blir for interesserte eller for hard to get.

Jeg tror det er viktig å la jenta bli litt forelsket før man spiller LITT hard to get, ikke for mye. Dette gjør i alle fall til at jeg får følelser, om jeg vil eller ikke. Nettopp fordi det gjør til at jeg tenker enda mer på personen. Det gjør til at jeg begynner å kverulere på hvorfor mannen ikke svarer meg osv. Men det er viktig å ikke ta den for langt. Da mister man bare interessen, det gjør jeg i alle fall. Jeg tror alle jenter elsker at menn er frempå og sier det de mener og føler. Men jeg tror også jenter blir nysgjerrige når guttene etter hvert er litt hard to get.

Jeg har flere gang blitt stoppet og spurt etter telefon nummeret når jeg har gått gjennom Karl Johan, og det er noe av det hyggeligste jeg vet. For de guttene gjorde jo et spesielt inntrykk, de så jeg ansiktet på, ikke bare et bilde. Jeg vet ikke om det er kult at jenter sjekker opp menn? Men jeg vet at vi jenter kan virke flau akkurat i det vi blir sjekket opp. Men innerst inne tror en hver jente blir mest sjarmert av nettopp det.

Ønsker deg en fin lørdag!

Karina ♥

Kommentarer (4)

  1. Ser for meg en norsk sesong med the bachelorette, så mye oppmerksomhet som kjærlighets livet ditt har fått den siste tiden. Hadde sikkert slått bra ann med mange seere kan æ se for meg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *