God formiddag! I dag er øynene mine som sandpapir.

Det svir å ha øynene åpne. Jeg er faktisk ekstremt trøtt, og kunne sikkert sovet i et døgn til. Det er nok en kombinasjon med at jeg har startet opp treningen igjen, og at jeg dro ut en liten tur på fredag. Ellers så kommer det av at Julia har fått skikkelig stygg hoste. Hun får et par hostekuler om natten, noe som gjør til at nattesøvnen ikke blir helt sammenhengende slik vi er vant til. Men herregud, jeg er jo superheldig som nesten alltid får lov til å sove hele natten lang, alene i min egen seng på mitt eget rom. Julia har nemlig alltid vært utrolig flink å sove på eget rom, og så fort hun sluttet å være baby, sov hun også gjennom hele natten. Jeg vet jo at det bare er en liten periode hun er syk, og at nattesøvnen kommer snart. Jeg er jo faktisk avhengig av å sove ca. 8 timer om natten for å fungere optimalt.

Julia og jeg har i alle fall brukt formiddagen på å lage en litt bedre lunsj. Det er alltid fint å kose seg litt ekstra i helgene. Det skal ikke mye til å for å sette litt ekstra stas på et måltid. Julia elsker å hjelpe til på kjøkkenet. Jeg prøver så langt det går å legge til rette for at hun kan hjelpe til. Det er jo viktig å gi henne litt kunnskap om hvordan man lager maten vi spiser. Istedenfor å alltid få maten servert.

 

I dag laget Julia omeletten selv, med meg som hjelpende hånd da selvfølgelig. Når hun har laget maten selv er det alltid ekstra stas å spise den etterpå. Det skal så lite til for å aktivisere barna hjemme. Det er jo bare å inkludere barna i hverdagslige gjøremål. Det er perfekt. Julia synes jo det er kjempe morsomt å lage mat, sette inn og ut av oppvaskmaskinen, og vasking. Hun bare elsker å hjelpe til med hverdagslige gjøremål. Det gir henne skikkelig mestringsfølelse, og det er viktig for selvtilliten! Selv om vi noen ganger blir hjemme uten å finne på noe spesielt, er det flott at hun kan delta i de hverdagslige gjøremålene, fremfor å kjede seg. Morgenen vår har i alle fall vært rolig og avslappende. Det er deilig av og til i en ganske stressende hverdag.

Nå skal vi gjøre oss klar å komme oss ut av døren, og finne på noe gøy sammen. Jeg håper du har hatt en kjempe fin helg. Og at du nyter søndagen til det ytterste!

 

Karina ♥

Kommentarer (6)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *