God kveld alle sammen ♥ En litt sein oppdatering fra meg i dag. Jeg har nemlig vært veldig opptatt etter at jeg kom til Hammerfest. I går spiste vi en deilig middag før jeg ble liggende en liten stund på sofaen. Jeg var så trøtt at jeg ble liggende sikkert en time på ettermiddagen. Det ble en lang dag med mye reising. Først to timer i fly, så to timer i bil. Avstandene fra Oslo til Hammerfest er lang, fire timer totalt. Men jeg brukte også litt tid på å komme meg til å fra flyplassen. I tillegg måtte jeg slappe litt av i Alta før jeg satte meg i bilen for å kjøre til Hammerfest. Totalt ble reisetiden mye lengere enn bare fire timer i alle fall. Jeg var i Hammerfest omkring i fire-tiden på ettermiddagen. Det var utrolig deilig å komme hjem til familien min. Herregud som jeg har savnet dem. Gi mamma verdens beste klem. Ingenting kan måle seg med en god klem fra mamma. Det er rart å ikke være nært mamma til en hver tid. Jeg er skikkelig mammadalt, og det merker jeg utrolig godt når det er lenge siden jeg har sett henne.

Selv om jeg hadde veldig lyst å bruke fredagskvelden med familien, gjorde jeg ikke det. Den brukte jeg sammen med noen kompiser som spilte inn en reklamefilm. De ønsket å ha en liten snutt av meg med på reklamefilmen deres, og det takket jeg selvfølgelig ja til. Det var veldig morsomt faktisk! Jeg digget det. Det ble en veldig trivelig og sosial kveld. Det er lenge siden jeg har møtt disse gutta, så derfor synes jeg det var ekstra hyggelig! Jeg er ikke særlig vant til å bli filmet, men jeg synes det var gøy. Det ga meg mersmak. Den siste tiden har jeg faktisk tenkt en del på at jeg kunne startet å video-blogge. Jeg må bare lære meg hvordan jeg skal redigere filmer. Så tenker jeg å prøve det ut. Jeg har jo nemlig filmet en god del allerede.

Nå sitter jeg godt plantet på sofaen med en og en halv hamburger i skrotten. Jeg er mildt sagt mett. Godteriet står også framme, men jeg er så full av mat i magen at jeg ikke har plass til sjokolade engang. Denne lørdagen er skikkelig fin. Jeg koser meg ordentlig sammen med familien min, som jeg har savnet veldig mye. Det er litt rart og tomt å være alene uten Julia. Men jeg overlever noen dager til uten prinsessa mi.

Jeg håper du har en fin lørdagskveld, og at du koser deg alene, med venner eller familie. Husk at i dag er det lov å unne seg noe ekstra godt. Jeg skal i alle fall spise sjokolade etterpå. ♥

 

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *