God fredags kveld alle sammen!

Nå er jeg godt planet i sofaen, uten noe sjokolade, uten noe snacks. Helt sykt flink på en fredags kveld, og det går helt fint. Julia sover og jeg er klar til å bruke resten av kvelden foran tven. Jeg elsker jo nemlig fredager foran tven. The Voice og Senkveld, det blir ikke bedre enn det faktisk. Spesielt etter en ganske slitsom uke.I dag har vi hatt besøk av kusinen min Camilla som er gudmoren til Julia. Det er alltid like koselig. Jeg bare elsker å henge med henne!

Jeg er sliten etter dagens treningsøkt, men herregud hvor herlig det var. Det er lenge siden jeg har fått en så bra treningsøkt. Jeg tror nesten jeg vil ha en personlig trener resten av livet! Måten han fikk meg til å presse mine egne grenser! Jeg skal forhåpentligvis starte dagen med en treningsøkt i morgen også. For jeg håper så inderlig at jeg kan klare å komme inn i noen gode treningsrutiner igjen nå. Jeg elsker å trene på morgenen, for da får jeg fylt opp med energi og veldig godt humør for hele dagen!

I neste uke skal vi dra til Alta, for jeg har en uke med skole. Jeg føler at det hadde vært veldig fint å fortsette å være i Oslo, framfor å reise til Alta neste uke. Men jeg må jo fullføre mitt siste år på skolen, og jeg er veldig heldig som kan studere i Alta og bo i Oslo. Jeg tror faktisk at halve klassen vår er borteboere. Det er fordi studiet vårt er lagt opp til at man kan bo hvor man vil mellom samlingene. Det er ikke så veldig mange samlinger i året heller. Det er faktisk bare åtte uker totalt på hele året, og praksisen tar jeg i Oslo. Og etter neste uke er det bare seks skolesamlinger igjen. Året flyger virkelig. Tenk, det er ikke lenge til jeg må søke på videreutdanning eller mastergrad. Jeg er heldig som bor i Oslo og har et hav av muligheter etter denne bacheloren. Kanskje jeg vil starte på noe helt nytt, for jeg har egentlig ikke peiling på om denne utdanningen egentlig er det jeg vil arbeide med resten av livet. Men heldigvis har jeg mange muligheter. Og denne barnehagelærerutanningen kommer veldig godt med videre i livet. Den har gitt meg så mye nyttig kunnskap og kompetanse, jeg vet at denne utdanningen har gjort meg til en mye mer bevist og reflektert mamma.

Jeg håper i alle fall at din fredagskveld er fin, og at du nyter starten på helga, det gjør hvert fall jeg ♥

Karina ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *