//Annonse

Hei dere ♥ Jeg har mottatt så mye fint fra junkyard.no som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg digger klærne de har, og nå har de fått inn så mye fint i tillegg. Jeg bare elsker streatwear og sports fashion. Det er så chill og samtidig så kult. Når jeg ser rundt meg i Oslo er det så utrolig mange kule mennesker med så bra stil, jeg blir så inspirert. Akkurat nå har jeg en rabattkode som gir dere 15% rabatt på originalvarer på handel over 500 kr hos Junkyard.no Det er en god deal! Jeg skal lage et innlegg med mine favoritter til dere senere. Men inntil videre kan du finne dine.

Bruk rabattkoden «KARINAH15» i handlekurven og få 15% rabatt hos Junkyard.no.


Den siste tiden har jeg hatt utrolig mye å gjøre. Når jeg sier utrolig mye, mener jeg virkelig det. Jeg har startet i ny jobb som pedagogisk leder. Det er mye å sette seg inn i på en ny arbeidsplass med mange arbeidsoppgaver, samtidig som jeg er nyutdannet er jeg langt fra ferdiglært. Jeg har fortsatt bloggen min og Instagram jeg virkelig ønsker å fortsette med, for jeg elsker å inspirere dere. Det er så givende å se at lille meg kan nå ut til så mange mennesker, det er ikke gitt alle. Jeg får liksom lyst å gjøre en forskjell. Jeg er fortsatt alenemor til ei jente som krever min fulle oppmerksomhet når vi er hjemme, helt til sengetid. Vi to bor fortsatt alene i en leilighet som krever husarbeid, klesvask og middag som må lages – vi har til og med akvarium som må vaskes. Det jeg sliter med er at det ikke er nok timer i døgnet. Jeg skulle hatt mange flere timer til å gjøre alt dette på en gang, for jeg vil ikke gi slipp på noe av det. For jeg elsker alle mine arbeidsoppgaver, jeg elsker å gjøre noe bra for andre, og jobbe så svetten renner, både på jobben min, på sosiale medier og hjemmet. Men det krever hardt arbeid fra meg, hver eneste dag.

Ikke nok med alt dette har jeg jo blitt syk da, selvfølgelig. Det var toppen av kaka. Jeg har vært syk i en måned nå, men det er vell først på fredag sist uke jeg møtte veggen litt, hvor kroppen sa klart i fra at jeg trenger hvile. Da er det ikke så mye mer man får gjort enn å legge ting litt på vent, og håpe at man har ny energi når man er helt frisk. Men uansett hvor syk jeg er, har jeg mine oppgaver som må gjøres. Jeg kan ikke legge meg ned å være syk når jeg er alenemor med familie som kunne vært til hjelp på andre siden av landet. Jeg er heldigvis mye bedre i formen nå, men ikke fullstendig enda.

Jeg vil takke alle dere som har sendt meg fine meldinger,  alle som er innom her hver eneste dag og bare venter på oppdatering  selv om jeg ikke poster innlegg daglig. Jeg vil så gjerne, for jeg elsker å skrive og elsker å dele til dere. Tusen takk ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *