For en koselig morgen og formiddag. Det er skikkelig påskestemning her på hytta i Levi.

Vi startet morgenen med en god påskefrokost, før vi satte i gang med en påsketradisjon vi har hatt siden jeg var liten. Nemlig male på egg. Det er jo en så koselig aktivitet i påska. Det vekker mange gode minner. Og jeg elsker å videreføre mine tradisjoner til Julia, og skape nye kvalitetsrike minner. Det gjør meg så glad.Vi hadde blåst ut av eggene, slik at eggeskallet var hele og fine til å male på. Det er så fint å gjøre aktiviteter som dette. Det skal så lite til for å gi et barn så mye glede. Julia syntes det var så gøy å male på eggene. Hun elsket det! Vi har også snakket mye om påskeharen og om hvem han er osv. Og i går fant vi ut at vi måtte ringe til påskeharen og fortelle at vi er i Levi. Det gjorde vi, og Julia fortalte hvor gammel hun er og at hun er i Levi og ønsket påskeegg. Haha, hun er så søt.Etter at vi hadde malt på eggene la vi de i en kurv til påskeharen, i håp om at han ville komme med påskeegg . Julia sjekket kurven i ny og ne mens hun ventet i spenning. Etter en stund kom han sannelig også. Og hun ble svært begeistret. Hun var så glad at hun hoppet av glede. Jeg elsker å kunne glede Julia på denne måten. Det er så gøy. Det skal så lite til for å gi barn en minnerik opplevelse.Halvparten av familien er reist hjem nå, og noen står enda på startstreken til å reise. Nå er det kun min mamma, stefar, lillebror, jeg og Julia igjen her. Det er så stille, kjedelig spør du meg. Men vi koser oss masse selv om flesteparten er reist. Det har vært utrolig koselig med en hytte full av så mange koselige mennesker. På hyttetur med min onkel og mine jevngamle fettere, min familie og storebror med kjæreste. For en fin begynnelse på påska det har vært. Det er så fint å skape minner sammen på en slik måte som dette.

Jeg elsker jo å omringe meg blant mennesker jeg er glad i, så det er litt trist at flesteparten er reist. Men Jeg og Julia reiser hjem i morgen. Da skal Julia på påskeferie til sin pappa, noe hun gleder seg masse til. Og jeg skal bruke påsken min med vennene mine. Det er rart å ikke være sammen med Julia hele påsken, men slik er det. Det kan jo være godt for meg å være litt sosial men vennene mine også. Kanskje jeg skal ta meg en liten fest også.

Nå er jeg på startstreken til å ta en liten tur i slalåmbakken igjen.

 

Ønsker deg en fin dag! ♥

Karina♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *