Hva skjer med meg i dag? To blogginnlegg på en dag, ny rekord på lang tid. Det er godt å føle på at skrivelysten for å blogge er tilbake hvert fall! Det kan jeg absolutt like. Men jeg skal ikke love dere at jeg kommer til å være like aktiv som i dag – hver dag, for jeg vil ikke love noe jeg ikke vet jeg kan holde.

Men siden sist har jeg faktisk kjøpt meg ny mac, noe som betyr at jeg bruker mye mindre tid på et blogginnlegg. Det er sykt deilig da, da er alt litt enklere. Jeg tror jeg faktisk har brukt omtrent 30 min eller mer på hvert innlegg bare fordi dataen min har vært skikkelig treg.

Nå er endelig påska er over, og jeg har fått prinsessa mi hjem. Jeg er sliten fordi jeg har sovet alt for mye de siste dagene. Kroppen min er ikke vant til å sove lenge. Jeg står jo opp hver morgen senest klokken 07.00, det inkluderer også lørdager og søndager. Men de siste dagene har jeg sovet til langt ut på formiddagen, våknet og bare stresset ut i sola før den ble borte. Jeg er absolutt klar til å stå opp tidlig nå, få en skikkelig pangstart på hverdagen. Jeg må også komme meg på treningsstudioet denne uka, for jeg har vært alt for usunn denne påska. Nå skal jeg være flink med både mat og drikke. Kjøleskapet er nå fullt av frukt og grønt, så jeg er absolutt klar.

Bildene har Ottar Jenssen tatt. Vi hadde en liten shoot for en stund siden, en veldig dyktig og flink fotograf. Det var enkelt for meg å slappe av foran kameraet når han var så hyggelig og behagelig! 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin kveld ♥

Karina ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *