God morgen! Nå er det mandag og sikkert den verste dagen i uka for de fleste.

Denne uka er det på tide å gjøre slutt på min treningspause jeg har hatt i en uke nå. Jeg er som oftest flink til å trene regelmessig, og har som mål å trene 4-6 ganger i uka. Jeg starter alltid en mandag med de samme målene om en ny start på å slutte å spise godteri og fullføre alle treningsøktene. Jeg har lett for å skeie ut, og tenker at jeg bare skal spise en bit med sjokolade, og før jeg vet ordet av det så har jeg spist opp alt. Jeg er temmelig glad i sjokolade, og det er ekstra godt om jeg er stressa eller sliten. Det er ikke alltid lett å få til alt man har planer om å gjøre på en uke når man er alenemor, fulltidsstudent, man skal prioritere trening, være sosial med venner, ha en ryddig og vasket leilighet med en treåring i hus. Vel jeg har egentlig et litt hektisk liv, forstå meg rett, jeg lager tid. Jeg har jo startet å blogge. Men nok om sjokolade og mitt «hektiske» liv..

I går var jeg nødt å ta bilde av det fine været vi hadde. Det er så fint i her i Finnmark når sola kommer tilbake etter en lang og mørk vinter. Det er nesten som om man glemmer hvor fint det er hvert år. Nå er det bare å finne fram treningsklærne å sette i gang!

Nyt mandagen! Ha en strålende dag <3

Kommentarer (3)

  1. Hei! Hvordan ser en typisk trenings uke ut for deg? Hvor ofte trener du styrke og kondisjon? og hvordan ser øktene ut? 😀 du er så inspirerende og vakker! Ha en fin kveld videre <3 Klem!

    1. Hei Amalie! 😀 Så utrolig koselig at du leser bloggen min. Jeg skal forsøke å lage et innlegg om dette i nærmeste framtid. Tusen takk for fine ord. Ha en fin kveld du også <3 klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *