God morgen! Jeg har vært våken i veldig mange timer allerede.

Klokken var bare 04.30 når vekkeklokka hylte meg i ørene og jeg ble nødt til å stå opp, selv om jeg la meg så sent som 01.30. Noe som vil si at jeg er litt trøtt akkurat nå. Jeg ser ut over hav og fjell gjennom vinduet på flyet. Snart er jeg framme i Oslo. Øynene mine svir, halsen er helt tørr, og nakken min er stiv. Selvfølgelig klarte jeg å sovne slik jeg alltid gjør på flyet. Hodet så langt som det går bakover med munnen vid åpen. Jeg blir flau av å tenke på hvor dumt det ser ut. Jeg ser jo bare rundt meg, jeg er jo ikke akkurat alene om å sovne akkurat slik. Jeg kunne gjerne sovet mye lengere. Men jeg våknet av at kunne høre meg selv snorke, noe jeg prøver å tro at jeg ikke gjør til vanlig. Det var nok ikke så lite heller, jeg hørte jo meg selv gjennom headsettet mitt. Men i dag har jeg innsett at jeg også snorker. Men jeg håper det bare er på flyet!!! Så nå prøver jeg å la de andre på flyet få en høneblund, uten å høre på at jeg snorker.. Haha.Jeg gleder meg veldig til å få et par uker til å slappe av. Koble av livet hjemme. Bare gjøre det som eg har lyst til. Forhåpentligvis nyte litt bedre vær enn vi har hjemme. Men jeg savner Julia veldig allerede. Jeg føler at den siste tiden bare har vært stress. Jeg har styrt så mye med eksamenslesing og har ikke hatt tid til å finne på så veldig mye dagene før eksamen. Det ble lite kvalitetstid, med heller mye barnevakt. Hun var jo borte i helgen også. Jeg vet jo at det ikke er så veldig lenge til jeg får se henne igjen, og at hun har det kjempe fint der hun er. Det er bare mammahjertet som gråter litt når man reiser bort fra gullungen. Jeg vet jo at det alltid er gøy å dra en tur til Oslo.Jeg skal bo hos min gode venninne og kusine. Når vi først treffes igjen, ler vi av alt mulig rart, og har alltid så mye å fortelle hverandre. Vi pleier å finne på masse sprell sammen, derfor gleder jeg meg veldig til å treffe godjenta mi igjen! Jeg ser i alle fall fram til denne lille ferien, før ferien. Det er fint å kunne nyte noen fridager langt hjemmefra!

Håper du får en fin dag!

Karina♥

Kommentarer (4)

  1. Karina jeg ønsker en kjempefin ferie her i oslo, nyt masse og kos deg masse. Finn på mye sprell, Osloby har åpne armer for deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *