Nå er vi på dag to inn i det nye året. Mange har satt seg mål som skal holdes, både for seg selv og for andre. Det er fint å kunne starte helt på nytt igjen, med blanke ark og et håp om at det nye året vil bli bedre. Mange har hatt det beste året de har hatt på lenge mens andre et vanskelig år, men de fleste kanskje en god blanding. Jeg tror det er en del av livets gang. Jeg tror hvert eneste år er tøft og vanskelig for alle samtidig som det er veldig bra. For livet er ikke en dans på roser, og slik skal det ikke være heller.

I alle år har det vært ting som har vært vanskelig, men samtidig vil alt det gode man opplever løfte alt det vonde opp til en mer positiv retning, slik at når man tenker tilbake på året som har vært har man opplevd mye fint også. I året som kommer vil vi alle oppleve en god blanding av gode, positive ting som gjør oss glade, samtidig som vi kommer til å oppleve motgang og vanskelige ting som blir tung å bære. Slik er livet for alle og en hver på denne planeten. Det viktigste er at vi er der for hverandre både i opp og nedturer. Støtter hverandre når en trenger det, selv om en kanskje ikke roper om det. Ha øynene åpne og hjelpe de som trenger din hjelp.

Det er viktig å huske på at bak alle vanskeligheter sitter det et menneske med tanker og følelser, som kjenner selv på hva som er vanskelig for dem. Ingen kan sammenlikne seg selv og si at jeg har det vanskeligere, eller tyngre enn deg, for ingen vet hvordan menneskene bak alle tanker og følelser faktisk har det. Jeg vil krysse fingrene på at vi alle møter flest oppturer i året som kommer, og jeg vil gjøre alt jeg kan for at personene rundt meg skal få et fint år.

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, og alle de beste ønsker for det nye året. Gjør det beste du kan for at alle rundt deg får et godt nytt år. måtte dette året bli ditt beste ♥

 

De nydelige øyeblikkene av rakettene i Alta har Frikant fanget opp med flotte bilder og video.

Karina ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *