Om meg

Hei! Så hyggelig at du har klikket deg innom min blogg ♥

Mitt navn er Karina Haukland og er 25 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Finnmark, nærmere bestemt Alta. Dette en by jeg er stolt av og takknemlig for å ha vært en del av, denne byen har vært med på å forme meg til den personen jeg er i dag, på godt og vondt.

Jeg har en stor familie, med verdens beste mamma og stefar. Mamma er min beste venninne, og en svært god støttespiller for meg. I februar 2013 ble jeg gravid og 21. november 2013 fikk jeg æren av å kjenne på den fantastiske følelsen av å bli mamma. Den nydelige lille jenta som bodde i magen min fikk navnet Julia, og er ingen baby lengere, hun er blitt hele 4 år. Jeg og Julia bor flyttet til Oslo i august 2017, og trives utrolig godt!

I hverdagen er jeg fulltidsstudent uten klare mål om hva jeg ønsker å utdanne meg til. Jeg studerer mitt siste år som barnehagelærer, men er fortsatt motivert til videre utdanning til høsten. Jeg er glad i å trene og er opptatt av kosthold, mote og interiør, samtidig som jeg fyller dagene med glede i samspill med min datter. Dagene mine flyr avgårde som alenemor og fulltidsstudent. På denne bloggen gir jeg deg et lite innblikk i min hverdag, ting jeg erfarer og mine interesser.

Håper du liker deg her, og spør meg gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe ♥

Karina ♥