Nå er jeg kjempe trøtt. Grunnen til det er vell fordi det er mandag.

Denne uken har jeg samling på skolen, og det gjør til at jeg får mindre tid til alt annet jeg også skal gjøre. Det er jo lange dager på skolen. Helt til rundt 16.00. Så treningen denne uka må vell bortprioriteres igjen, dessverre. Det synes jeg er så dumt, og jeg liker det overhode ikke. Det beste jeg vet er jo å føle at jeg er i god form. Men, det er jo bare snakk om denne uken. Om jeg har tid og overskudd skal jeg virkelig prøve å få til en økt i løpet av denne uka iallefall. Jeg kan ikke legge for høye mål til meg selv, for da vet jeg jo at jeg bare skuffer meg selv. Jeg gleder meg iallefall til jeg får trent igjen, for da skal jeg virkelig ta i bruk min nye favoritt tights som kom i posten her om dagen.For en liten stund siden ble jeg nemlig kontaktet av BARA sportswear, og etter et par dager fikk jeg en nydelig tights i posten. Jeg elsker den virkelig, for den er utrolig fin! Den sitter så behagelig på. Den høye linningen gjør at man ikke får de så kalte ”handtakene”. Og fargen var så fresh! Dette er helt klart min favoritt om dagene. Denne kommer jeg til å bruke masse! Ta en titt innom på nettbutikken deres HER for å se hvilken som er din favoritt!Resten av dagen skal jeg bruke på skolearbeid, også må jeg forsøke å rydde i leiligheten, for her er det utrolig rotete. Jeg forstår ikke at jeg alltid klarer å rote så mye, for ikke å snakke om Julia. Jeg tror hun faktisk er hakket verre enn meg når det kommer til roting. Og når man roter, må man jo rydde også. Derfor går ofte dagene mine til mye rydding, i tillegg til alle andre ting jeg skal gjøre. Jeg forsøker jo å ha gode rutiner på rydding, som å rydde med en gang etter middag osv, vaske klær flere ganger i uken og generelt bare være flink å rydde etterhvert. Men om det går en dag hvor jeg ikke rydder, ja da er det rotete her!

Jeg håper du har hatt en fin mandag så langt, og at du har kommet i gang med den nye ukas gjøremål♥

 

Karina♥

-sponset-

 

Kommentarer (3)

  1. Det her klare du, du er jo ei jente med stå på vilje. Enkelt ting i livet må man bort prioritere. Jeg så selv da jeg var på skole i 19 uker og da var det lite fritid, jeg ville heller prioritere å bestå utdanningen. Jeg stiller gjerne min til disposisjon hvis du trenger hjelp til med å tid til å trene eller gjøre noe annet.

    Dette her klarer du og stå på

    Lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *