Sommeren er jo rett rundt hjørnet. Noe som også betyr bikini sesong!

Jeg trener jo en god del. Men jeg er ekspert på å ha alt for mye å gjøre til en hver tid, noe som gjør til at jeg ofte må bortprioritere treningen. Det er jeg ikke spesielt glad for. Men jeg har i alle fall fått masse ny motivasjon for å dra på trening. Det finnes ikke bedre treningsmotivasjon enn nye treningsklær. Jeg digger å ha på meg freshe treningsklær på trening. Det er akkurat som om jeg får en ny boost, og får mer energi til å yte enda bedre på trening.

For noen uker siden var jeg i kontakt med favorittbutikken for treningsklær, nemlig Get Inspierd. Og etter en liten stund fikk jeg en gave i posten. Så mye fint jeg fikk! Jeg kommer virkelig til å bo i disse klærne fremover. Ikke bare er de fine, men veldig behagelige også! Skoene er fra Nike, og er de beste løpeskoene jeg vet om. Jeg liker at de er så myke. Jeg får lett beinhinnebetennelse om skoene blir for harde, derfor elsker jeg Nike free run, absolutt favorittskoen! Og denne nye modellen var helt fantastisk god på foten!

Treningsskjorte får du kjøpt HER ♥ Treningstights får du kjøpt HER ♥ Skoene får du kjøpt HER

Håper du har en kjempe fin dag!

Karina♥

Kommentarer (3)

  1. Jag får lämna en kommentar även om jag inte läser bloggar rent generellt. ;D
    Men det är bra att du har funnit motivationen igen! ;D Jag borde också göra det samt min plånbok borde det också haha! ;D

  2. Tilbaketråkk: Karina Haukland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *