♥ Jeg er sykt glad i godteri, spesielt sjokolade og salt lakris. Hvis jeg har godteri hjemme klarer jeg ikke å holde meg unna det, da spiser jeg opp absolutt alt med en gang. Av den grunnen prøver jeg å holde meg unna godterihylla i matbutikken slik at jeg skal unngå å måtte spise opp alt på en og samme kveld. 

♥ Jeg hater når putene i sofaen vår ikke ligger helt perfekt. Jeg vet akkurat hvordan alle putene skal ligge, og hvis en pute ligger på feil side av sofaen er jeg nødt til å flytte den dit den skal være. Det er ikke alltid enkelt med en aktiv fireåring i hus som elsker å lage hytte i sofaen. 

♥ Jeg kan være veldig rotete av meg, selv om jeg elsker å ha det ryddig. Hvis jeg har det travelt kan det se ut som en atombombe har eksplodert her hjemme. Jeg kan rote så mye, og klærne mine kan flyte rundt på gulvet som et vegg til vegg teppe. 

♥ Hvis jeg møter en mann jeg oppriktig er interessert i, kan jeg bli skikkelig betatt. Jeg har ikke opplevd det så veldig mange ganger, men hvis jeg møter en jeg liker veldig godt legger jeg hele sjela i det. 

♥ Når jeg blir nervøs eller utilpass plukker jeg på neglene og neglebåndene mine slik at jeg kan rive av meg neglene jeg har spart ut å lakket så pent, også kan få stygge sår rundt neglebåndene.

♥ Jeg ser sjeldent på TV, jeg liker best å ligge på sofaen med musikk på ørene eller på høytalleyen i stua. Musikk er det mest avslappende jeg vet.  

♥ Jeg trives kjempe godt som singel, og føler at alt er på plass rundt meg. Men samtidig føler jeg ofte på et savn etter en kjæreste. Men det svinger veldig. Innerst inne vil jeg ha en kjæreste. Men når jeg er alene hjemme uten Julia, er det akkurat som om det savnet forsvinner, for da trenger jeg ikke leve etter faste rutiner eller i et familieliv uten en mann. 

♥ Jeg elsker kopper og krus. Det er så koselig å nyte en kopp varm kakao fra en kopp som betyr noe. Jeg har mange forskjellige krus fra forskjellige plasser i verden og som betyr noe for meg. Jeg kjøper også nye kopper med bokstavene til mine venner etterhvert som de kommer på besøk, slik at de alltid kan drikke kaffe med sin egen bokstav ♥

♥ Jeg føler meg gammel og ung på en gang. Jeg har jo det største ansvaret i livet – å ta vare på et barn. Derfor føler jeg meg som oftest gammel, men samtidig er jeg ganske ung enda. Jeg gikk jo glipp av mye sosialt i ungdomstiden da jeg ble mamma som 21 åring, og det kjenner jeg på av og til, for jeg har fortsatt lyst å oppleve masse gøy sammen med venninnene mine. 

♥ Jeg elsker å være glad. Hvis jeg er sur eller i dårlig humør blir jeg i enda dårligere humør, fordi jeg hater å være sur eller lei. Å være glad er det viktigste fokuset, for det er det aller beste jeg vet. Jeg elsker å elske livet.

Karina ♥

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *