Hei på dere♥ Denne dagen startet så bra!

Jeg tittet ut av vinduet og fikk øye på at sola skinner så vakkert, det er nydelig vær. Jeg elsker sol og fint vær. Jeg tror fint vær kan gjøre meg glad uansett hvor lei meg jeg er, eller hvor mye jeg har på hjertet. I dag er det i alle fall en fin dag, jeg smiler. Jeg pakket rett og slett med meg macen og gikk ut å satte meg i Frogner parken for å blogge litt. Tenk å bo så fint. Det er liksom en drøm. Og jeg vet enda ikke om jeg bare drømmer, i så fall vil aldri våkne opp. Alt er så fint, fargerikt, flere mennesker, men samtidig så rolig. Så mange ting å finne på, fine parker rundt om. Så barnevennlig. Helt nydelig. Jeg har møtt flere av naboene, og de virker så hyggelige. Jeg elsker livet mitt her i Oslo, og jeg trives allerede utrolig godt.I går regnet det hele dagen. Det tenkte jeg var veldig bra siden møblene mine skulle komme, men neida. Bilen med alle møblene kunne ikke komme seg helt til døra mi, så derfor kjørte de igjen. Hele meg syntes det var kjedelig, fordi jeg hadde gledet meg til møblene skulle komme. Leiligheten min trenger litt møbler. Jeg må jo få pakket ordentlig ut. I tillegg hadde jeg jo brukt hele dagen på å vente på noen møbler som ikke kom. Derfor ble dagen i går litt kjip, eller ikke like fin som i dag alle fall . Men heldigvis har jeg så mange gode venner og familie rundt meg her i Oslo. Jeg trenger ikke være alene. Det er så fint! Det er rart å tenke på at jeg har bodd i Alta, mens så mange av mine nærmeste venner bor i Oslo. Endelig kan jeg bo nært mine nærmeste venninner, kusiner, fettere, onkler og tanter, broren min. Det gjør meg så glad.

En av mine gode venninner, eller skal jeg si gode kusine kom til meg i går å gjorde dagen min fin, vi dro ut å spiste en deilig middag, og bare koset oss i hverandres selskap. Jeg hadde jo som sagt en litt kjip dag i går. Regnet øste, så jeg hadde heller ikke kommet meg utenfor døren, og hadde ikke særlig med mat hjemme. Jeg har ikke en paraply heller, så det fristet lite å gå ut på butikken. Jeg brukte liksom dagen på å vente på at det skulle slutte å regne, og alle møblene mine som ikke kom. Dagen var nok kanskje bare kjip siden jeg var sulten tror jeg. Det er rart hvor negativ man blir når man er sulten. Jeg og kusina mi var begge ganske sulten, men tenkte ikke særlig over det. Vi var veldig negative, og snakket ikke om så veldig mye positivt egentlig, helt til vi kom opp ut døren og satte oss på en restaurant for å spise. Da var plutselig alt så bra, vi lo og ble i kjempe godt humør. Jeg måtte le av oss og spørre hvorfor vi plutselig var så glad. Typisk altså. Vi trengte mat. Det er ikke bra å være sulten, så om man liker å være i godt humør er det viktig å spise mat! Livet blir i alle fall mye bedre når man ikke er sulten. Heldigvis fikk jeg en telefon om at møblene mine kommer i dag, og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det blir godt å komme helt i orden. Selv om jeg ikke har alt på stell enda, trives jeg og jeg føler meg mye mer hjemme enn jeg gjorde i Alta. Enda jeg har bodd i Finnmark nesten hele livet. Det som er så fint med å bo i Oslo er at alt er så enkelt. Alle vet kanskje at man har behov for hjelp når man flytter. Jeg klarer jo ikke å bære møblene mine selv, for så sterk er jeg altså ikke. Jeg har fått kjenne på at jeg har hatt bruk for en handyman. Ikke at jeg ikke er så handy selv, for det er jeg absolutt. Jeg kan skru opp møblene mine selv, jeg har flyttet et par ganger tidligere, og jeg har byttet ut møbler før. Men som jeg sa, i Oslo har man mange muligheter, og ting kan bli litt enklere. Så jeg fant ut at jeg kunne bestille meg en handyman på finn.no. Hvorfor ikke? Jeg har jo mange andre ting jeg må gjøre, og det frister lite å bruke flere dager og helga mi på å skru opp møbler. Jeg tipper handymannen fra finn.no er hakket raskere enn meg å skru, for ikke å snakke om mer nøyaktig. Jeg vil jo ha fine møbler!!! Jeg kunne sikkert spurt mange av venninnene mine, eller kompisene mine om hjelp, men jeg så løsningen, bestill en handyman på finn.no. Hvorfor ikke?! Haha, så enkelt liksom. Så i dag får jeg hjelp av en handyman. Det er jo helt perfekt.

Som jeg har sagt noen ganger tidligere nå, blir jeg så glad fordi jeg endelig har fått skrivelysten tilbake. Jeg våkner om morgenen å kjenner at i dag har jeg lyst å skrive, lyst å dele litt med alle dere fantastiske lesere. Jeg setter pris på alle dere som leser, selv om jeg ikke har vært særlig aktiv. Jeg håper og tror at jeg vil fortsette å være aktiv fremover. For nå har jeg på en måte funnet en ny gnist.Jeg håper at du koser deg og at du har en super dag uansett hvilket vær du har hjemme. Også håper jeg at sola vil komme til Finnmark også, for jeg vet ikke om noen andre som trenger sol mer enn akkurat Alta og Finnmark ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

  1. Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Venstre, Rødt og Miljøpartiet De Grønne sier helt klart og tydelig Nei til Sykehus i Alta og 2 sykehus i Finnmark. Helt klart og tydelig Nei til mer enn 1 sykehus i Finnmark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *