Sponset behandling/

Hei på dere ♥ Som jeg skrev til dere på fredag var jeg innom salongen til Lashed by Linni ved Schous Plass her i Oslo og fikset neglene mine fine før helga. Som dere ser har jeg sykt pene negler akkurat nå. Helt nydelige. Jeg har aldri hatt så fine negler før, og jeg bare elsker dem. Det er så fint med pene negler, det gjør jo så mye med hendene. Jeg har egentlig aldri følt på behovet av å ha gelenegler tidligere, så dette er faktisk første gang jeg har det. Jeg har hele tiden synes det har vært greit å fikse neglene mine hjemme. Men etter denne turen hos Linni har jeg absolutt forandret mening. For jeg elsker neglene mine nå. Alle jenter fortjener pene hender og dem blir så mye penere med fine negler!

Det tok ikke veldig lang tid å sette neglene på heller, og visst nok tåler dem ganske mye også. Og hvis jeg er forsiktig med dem kan jeg ha dem veldig lenge. Jeg ble så fornøyd! Linni er skikkelig flink! Kontakt henne gjerne for time eller klikk HER for online booking.


Nå er jeg, Julia og venninna mi Tong helt stappmett. Jeg ligger langflat på sofaen og skulle egentlig ønske at jeg ikke spiste den siste vårullen. Vi bestilte nemlig alt for mye mat fra Foodora i dag. Vi var bare så veldig sulten i magen når vi skulle bestille mat, og jeg tror øynene våre trodde vi kunne spist alt de hadde å servere. Men det klarte vi ikke altså ikke.

Jeg håper du har hatt en fin helg og koset deg masse. Denne helga har gått alt for fort, og jeg skulle ønske det var fredag igjen i dag.

Karina ♥

 

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *