Hei på dere ♥ Jeg vil som mange andre sette meg noen mål for det kommende året for å gjøre det til det aller beste, både for meg selv, og for de rundt meg. Men målene mine skal ikke være uoverkommelige, slik at jeg skuffer.

Nummer 1. Jeg skal være snill og god mot de rundt meg. Sette pris på dem på den samme måten jeg gjør i dag. Gjøre gode gjerninger og hjelpe de som trenger min hjelp.

Nummer 2. Jeg skal fortsette å gjøre alt jeg kan i denne verden for Julia, alltid sette henne først og gjøre alt jeg kan for at hun skal ha det bra. Dette er en selvfølge, men jeg skriver det slik at dere skjønner at hun betyr hele verden for meg.

Nummer 3. Jeg skal fortsette å trene, og holde ut uansett hvor tungt det blir, for jeg vet at det er godt for kroppen og sjela mi. Jeg blir jo så glad av trening, og da sprer jeg god energi rundt meg til alle mennesker jeg møter på min vei. Og et smil til en fremmed er alltid fint, det kan bidra til at deres dårlige dag plutselig ble mye bedre.

Nummer 4. Jeg skal fullføre bacheloroppgaven selv om jeg vet at starten på dette året blir veldig tung. Jeg skal gjøre mitt aller beste uansett hvor hardt det kommer til å bli. Da kan jeg klappe meg selv på skulderen å si: jeg klarte det, ingen kan stoppe meg. Samtidig skal jeg søke meg videre på skole for å ta master eller videreutdanning til neste skole år. Om jeg blir å fortsette får jeg ta når det kommer, men jeg er innstilt på det. For disse tre årene har gått veldig fort.

Nummer 5. Jeg skal forsøke å oppdatere denne bloggen daglig, og ikke få noen måneder opphold slik jeg har hatt dette året. Men det kan jeg ikke love dere, for man vet aldri hva som skjer i livet og hvordan framtiden ser ut. Men jeg skal oppdatere dere og være ærlige med dere, underholde dere på godt og vondt, og prøve å være mer inspirerende enn det jeg har vært dette året. Jeg skal legge mer arbeid i bloggen min.

Nummer 6. Dette blir kanskje den tyngste! Jeg skal arbeide med meg selv og gjøre det beste ut av mine besøk til Alta. Jeg har et mål om at jeg og Alta skal få et bedre forhold, slik at jeg en dag kan glede meg til å komme hit. For innerst inne elsker jeg Alta. Byen er nydelig med vakker natur, fine mennesker og en flott familie.

Nummer 7. Ser ganske lik ut som nummer 1. Jeg skal være den beste versjonen av meg selv, mot alle de rundt meg. Smile til fremmede, og spre godhet til mennesker. For jeg er rik av kjærlighet som jeg kan gi menneskene rundt meg.

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *