Hei på dere! I natt har jeg sovet utrolig dårlig faktisk.

– Inneholder annonselenker-

Jeg har fått en stygg hoste som virkelig gjør vondt. Det kjentes i alle fall godt under intervalltreningen i går også. Jeg skulle jo ikke få puste. Så i dag tenker jeg å ta livet litt med ro. Jeg tror nemlig at jeg er syk. Noen ganger må man bare lytte til kroppen. Julia er heller ikke i barnehagen i dag, fordi hun også har en stygg hoste. Jeg er redd hun er blitt skikkelig syk igjen, at lungebetennelsen ikke gikk over. Så nå er vi egentlig på vei til legen for å sjekke om hun har et virus eller om det er en betennelse som plager henne.

I disse dager synes jeg også at klesskapet mitt begynner å bli utrolig tomt. Eller, det er egentlig helt stappfullt, men ingenting er fint synes jeg lengere. Jeg finner liksom ikke ås mye å ha på meg. Jeg ønsker meg nye klær. Jeg sitter bare å sikler på nye klær på nelly.com, uten at jeg tar meg råa til å handle så alt for mye. Det er jo bare så mye utgifter om dagene. Flyttingen skal jeg ærlig si at det har kjentes på pengeboka. Det er faktisk helt sykt dyrt å flytte. Jeg valgte jo å kjøpe mesteparten av alle møblene her i Oslo, framfor å ta med meg alt fra Alta. Jaja, jeg får satse på at jeg kan handle litt til neste måned.

Jeg elsker i alle fall å bruke jumpsuite! Det er så utrolig enket både til hverdag og fest. Nettopp fordi man slipper å finne bukse og matchende topp/genser. Det er flott å bare velge en jumpsuite så er antrekket klart! Her er mine favoritter samlet til deg!

NELLY ØNSKER ♥

 

 

HER ♦ HER ♦ HER

HER ♦ HER ♦ HER

HER ♦ HER ♦ HER

HER ♦ HER ♦ HER

HER ♦ HER ♦ HER

 

Jeg håper du har en fin onsdag og at du nyter dagen! ♥

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *