//Inneholder spons og adlinks

Vi er tilbake i Oslo. Her er sommeren kommet for fullt. Jeg vil i alle fall kalle dette sommer selv om de som bor her i Oslo kaller dette vår. Slik gradestokken viser her nå tilsier det samme som den ville gjort på en veldig fin sommerdag i Alta. Sola skinner fra helt klar blå himmel, og det koker på ryggen. Det er t-skjorte vær. Barn og voksne koser seg i shorts, og kjoler. Det var stor kontrast å reise to timer i fly fra Alta hvor det er skikkelig vinter, til skikkelig sommer i Oslo. Hele meg smiler av dette, for det er ikke noe annet som får meg til å smile mer enn nydelig vær og sommertemperatur. Det er akkurat det jeg trenger nå.

I går var vi ute hele dagen, fra morgen til kveld. Vi var på lekeplassen, Julia syklet omkring, vi dro på kafe, is i parken. Det er så deilig med sommer! Jeg elsker Oslo mer og mer for hver eneste dag jeg bor her. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg kaller denne byen hjem.

For noen dager siden sendte Lekmer.no en kjempe fin gave til Julia. En nydelig sykkel, og en delikat ryggsekk. Julia bare elsker at hun har fått en «stor jente» sykkel og en nydelig barnehage sekk. Jeg skulle ønske at det fantes en lik  sykkel som var litt større slik at jeg også kunne hatt en sånn, for den er helt nydelig. Før vi skrudde på støttehjulene forsøkte vi å øve uten dem. Det ble mange knall og fall, og jeg var mildt sagt svett etter å løpe sykkelen i balanse. Sykkelen er kanskje hakket for stor til at Julia kan lære seg å sykle uten støttehjul på den. Hun rekker ikke helt ned til bakken når hun sykler. Mulig det hadde vært enklere å lære seg å sykle på en litt mindre sykkel. Men vi gir ikke opp, for øvelse gjør mester.

I dag og i går ønsket vi å dra på sykkeltur uten at jeg må løpe som en galing for å holde sykkelen i balanse, og uten et barn flyvende over rattet og rett i grøfta. Derfor måtte jeg skru på støttehjulene, slik at vi kunne kose oss litt. Men denne sommeren skal hvert fall Julia lære å sykle uten støttehjul, så jeg må bare brette opp armene, og vi må smøre oss med tålmodighet i øvingen.

 

Sykkel nå på 44% HER ♦ Ryggsekk HER 

 

Jeg håper du har hatt en fin helg, og at du nyter den like mye som meg. Jeg ønsker deg en fin søndag ♥

 

Karina ♥

 

Kommentarer (4)

  1. Så herlig! Det å sykle kan virke nesten umulig, helt til det bare plutselig fungerer. Bare å ha tålmodigheten inne!

    Etter en rundt 15 års pause etter jeg fikk lappen er jeg nå tilbake på to hjul! Kos dere i vårsola, og lykke til med sykkeltreningen!

    1. Ja, man må bare være tålmodig. Sykling er ikke lett når man ikke har lært det, men øvelse gjør mester! 😀

      Takk for at du stikker innom bloggen min, og ønsker deg en fin sommer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *