Jeg blir egentlig litt flau av de siste innleggene jeg har delt med dere.

Klikk HER for å lese innlegget om at jeg ønsker meg kjæreste.

Men det er jo meg da, helt ærlig. Singel-livet kan jo være litt kjedelig i blant for sikkert alle, ikke bare meg. Men herregud da, det å være singel er jo fint også. Hvis man ser det positive med det å være singel, kan man jo gjøre det meste man vil. Man kan sitte som sjefen i stua med fjernkontrollen i den ene handa, og godteriskåla i fanget, uten at noen sier noe på det. Man kan se på akkurat det man vil på TV, man kan planlegge dagene akkurat som man selv ønsker, uten at man trenger å ta hensyn til den andre parten. Man har ingen å diskutere med og man har heller ingen å krangle med, og det er toppers spør du meg. For jeg hater virkelig diskusjoner og krangling!

Det er jo veldig fint å vite at man klare seg alene, at man mestrer oppgavene i livet på egenhånd. Jeg er stolt av at jeg har vært singel i to år. Jeg er jo mamma til en tre år gammel jente, som bor fast hos meg. Hun er bare borte annen hver helg, så jeg har nok å henge fingrene i. Dagene flyr jo av gåre med både mammatid, skole og blogging. Det er ikke slik at jeg virkelig må ha en kjæreste akkurat nå. Det er på ingen måte slik at jeg er på en desperat jakt etter en kjæreste. Og jeg stresser på ingen måte over at jeg er alene. Selv om det selvfølgelig hadde vært fint å hatt en kjæreste. Men jeg klarer meg veldig fint alene, og jeg er sikker på at jeg ikke dør av å lengte etter en kjæreste, om jeg så skulle bli singel i noen år til. Men selv om jeg klarer meg fint, håper jeg jo at mannen i livet mitt kommer snart. Jeg er jo halvveis til 50 år snart…..

 

Rabattkode hos NA-KD Fashion til dere ♥

Den siste tiden har det skjedd mye spennenende rundt meg. For en stund siden kontaktet en av mine favoritt butikker meg, nemlig NA-KD fashion. Jeg ble utrolig glad og ville selvfølgelig vise fram noen klær for dem. Jeg fikk velge ut det jeg likte best. Og ikke nok med det, jeg fikk også en rabattkode å dele til mine lesere! Med rabattkoden ”haukland20” får du 20% på ett kjøp. Rabattkoden er bare gyldig i 3 dager, og det er gratis frakt til hele verden!

Klærne får du kjøpt HER

 

Håper du har en fin dag!

Karina ♥

-sponset-

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *