Tenk at jeg har vært mamma til den fantastiske dattera mi i 4 år. Hvor har tiden blitt av? Lille store jenta mi, som jeg elsker mer enn noe annet her i verden. Jeg kunne ikke drømme om hvor givende det er å være mamma før jeg ble det selv. Jeg var veldig ung da jeg ble mamma, men jeg var aldri i tvil om det var rett eller ikke. Julia er absolutt sola i livet mitt, hun lyser opp dagene mine og fyller dem med latter og sang.

Tiden går utrolig fort. Jeg har vell nærmest fortrengt at jeg faktisk har født Julia til denne verden, og nesten glemt at hun en gang bodde inne i magen min. Det er rart. For fire år siden var jeg en nybakt mamma som ikke var klar over hvor mye glede og varme denne lille babyen ville gi. Julia har vokst til, og jeg har vært der fra hun var en spire i magen, til de første spark. Når hun begynte å ta salto i magen min, til hun kom ut av magen. Begynte å bable, snu seg fra rygg til mage og omvendt. Begynte å åle seg, før så å krype. De første skrittene gikk fort over i løping. De første ordene. Det gikk ikke lange tiden før hun bablet i vei. Nå reflekterer hun over handlinger, tenker på alle rundt seg. Steller med dukka si og har skjønt at en lillesøster eller lillebror kan vi ikke få før mamma finner en kjæreste. Selv om hun så inderlig har lyst å bli storesøster.

Tante Marianne ♥ (Kusina mi)

Julia har funnet seg godt til rette her i Oslo, og har fått mange venner. Hun er ei solstråle som utsrtåler og smitter latter og glede med sitt herlige vesen. For fire år siden kunne jeg ikke drømme om hvor fantastisk livet mitt kunne bli som mamma. Jeg elsker å være mamma, nettopp fordi jeg har en så nydelig og god datter, Julia ♥ Gratulerer med 4 års dagen du hadde i går ♥ Vi har feiret hele helga, og avsluttet festen i går.

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *