Det er rart hvor fort tiden går når man er i godt selskap.

Jeg føler at vi akkurat har kommet hit til Levi, og nå skal vi hjem igjen. Det har vært så fint her. Det enorme alpinanlegget, de fine skiløypene. Det gøyale utelivet, og så mye god mat. Og ikke minst så artig når det er så mange kjente mennesker her. Jeg trives godt her, og jeg gleder meg allerede til neste gang turen vender hit.Tenk at både jeg og Julia har utfordret oss på ski. Vi behersker å stå i slalåmbakkene, og vi synes det er kjempe gøy. Jeg har endret helt synet på det å stå på slalåm, og nå synes jeg det er kjempe gøy! Julia har blitt utrolig flink og jeg klarer nesten ikke holde følge med henne. Jeg fikk helt sjokk når vi dro i bakken i dag, for hun mestret plutselig å svinge, ploge og alt. Jeg blir så utrolig stolt! Det er så gøy når personer rundt oss legger merke til henne og kommenterer at hun er flink, og sier det til henne. Det ser jo veldig kult ut når en så liten jente suser ned bakkene med full kontroll.I dag når vi satt i stolheisen var hun veldig betenkt og ønsket å kjøre der hvor de store guttene kjører, sa hun. Hun ønsket å hoppe og trikse med skiene. Og jammen fikk hun lov å prøve det også, så vi kjørte like gjerne til noen små hopp hvor hun fikk prøvd seg. Det var en fin opplevelse, som ble en snakkis her i hytta.I kveld dro vi på en liten koselig restaurant som heter Renna, den ligger mindt i Levi sentrum. Her spiste vi middag og hygget oss! Jeg spiste en deilig pizza. Nam… Nå er jeg i full sving og pakker sammen litt før veien bærer hjem i morgen. Håper du har fått en bra start på påsken, og har hatt en super dag. ♥

Karina ♥

Kommentarer (4)

  1. Heia Karina 🙂 onkel Kåre her.. Vi kom til Levi dagen etter at du og Julia var dratt. Artig å lese at dåkker har hatt det toppers og at Julia har fått ilddåpen i Levi. I morra blir det hockey ned sort løypa.. Fortsatt god Påske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *