Dagene bare flyr avgårde. Jeg kan ikke skjønne at jeg er voksen og har et eget barn. Jeg har kjøpt meg en leilighet, og jeg betaler regninger akkurat som en voksen. Men når jeg ser denne filmen blir jeg som et barn igjen.

I ettermiddag har vi kost oss med middag og en rolig dag hjemme med verdens fineste tegnefilm, Løvenes Konge. Det var helt klart min favoritt film når jeg var liten, og nå er det Julia sin favoritt. Jeg blir helt på gråten hver eneste gang jeg ser den. Jeg virkelig elsker denne filmen, og den vekker så mange minner hos meg. Den minner meg om når jeg var liten og ikke hadde noen bekymringer. Kanskje derfor jeg elsker den enda. Jeg har faktisk ikke sett en eneste barnefilm som topper denne!Julia synes også det er så gøy at jeg kan alle replikkene og sier de samtidig som TVen. Hun elsker at jeg blir like engasjert i barne-tv som det hun er.
I dag dro Julia med barnehagen til Ishotellet. Det synes hun var utrolig spennende. Ikke så rart, for det er helt utrolig fint på Ishotellet i Alta. Vi var der en gang tidligere i år, og jeg ble helt fascinert. Det er helt utrolig hva sorrisniva klarer å lage med snø og vann. Jeg har noen bilder på instagramprofilen min som du kan trykke på til høyre her på bloggen. Kanskje jeg må lage et blogginnlegg om det også.

Nå sover Julia søtt, og jeg venter besøk. <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *