God dag og hei på dere! Jeg ligger fortsatt i senga og later meg.

Noe som jeg synes er helt innafor i dag. Det ble jo en liten tur ut i går. Og siden det er lenge siden jeg har drukket alkohol, gikk jeg nærmest på en snurr allerede etter et halvt glass vin. Eller kanskje var det bare to slurker. Det kjennes i alle fall slik ut på kroppen i dag. Og heldigvis blir lenge til neste gang jeg skal dra ut!

Jeg sitter å klikker fram og tilbake her på datamaskinen, jeg er nemlig i ferd med å gjøre noe spennende med denne bloggen. For akkurat nå vet jeg at mange av dere synes det er irriterende at man må klikke seg rundt på bloggen min for å lese hvert innlegg. Fremfor å skrolle ned, slik de aller fleste andre blogger er. Jeg er ikke helt fornøyd med bloggen min akkurat nå, men den skal forbedres. Jeg må bare finne ut hvordan. Jeg tar mer enn gjerne i mot tips, råd eller hjelp! For jeg skal være ærlig å si at jeg faktisk trenger hjelp med denne bloggen. Jeg skulle så gjerne hatt noen som kunne hjulpet meg med det ene og det andre. For det ligger mye jobb bak en blogg!

Jeg startet jo å blogge på eget domene framfor å blogge på et bloggsamfunn som blogg.no eller lignende. Det gjorde jeg nettopp fordi jeg egentlig ikke ønsket å være en del av det. Jeg ønsket å starte for meg selv. Jeg la merke til at mange store bloggere hoppet fra det ene bloggsamfunnet til det andre. Jeg tenkte at jeg bare skulle starte for meg selv, slik at jeg ikke kom til å hoppe frem og tilbake. Men det jeg ikke visste da var hvor mye arbeid det ligger bak en blogg, og at man faktisk trenger mye hjelp. Spesielt når man er en ganske fersk blogger, som meg. Jeg har den siste tiden vurdert å starte å blogge under blogg.no eller et annet bloggsamfunn, nettopp fordi jeg vet at det sitter et helt team som kan hjelpe til en hver tid.

Forstå meg rett, jeg får hjelp til en god del ting på denne bloggen. Og Frikant Mediedesign er helt super, jeg kunne aldri hatt denne bloggen hadde det ikke vært for dem! De stiller opp og hjelper meg når jeg trenger. Men det er så mye mer enn kun det tekniske jeg trenger hjelp med!

Jeg elsker bloggen min, og har ingen planer om å slutte å blogge. Jeg vil kanskje helst blogge her jeg blogger nå, men jeg tenker mye på hvordan jeg kan gjøre dere lesere fornøyde. Jeg blogger jo ikke bare for meg selv, jeg setter så stor pris på alle dere som stikker innom denne bloggen hver dag. Dere får meg til å smile veldig mye mer! Jeg vil at dere skal kose dere å slappe av når dere kommer inn på bloggen min. Derfor jobber jeg med saken, så forhåpentligvis vil bloggen bli bedre snart.

Bukse ♦ Genser
Annonselenke

 

Så om du, eller noen du vet om kunne tenke seg å hjelpe meg med bloggen min, vær så snill å si det til meg! Det hadde gjort meg så innmari glad!

 

Håper du nyter helga selv om du må jobbe, eller været kanskje ikke er helt på topp!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *