Hei på dere! Vi er endelig tilbake hjemme i Oslo. Det har jeg gledet meg til lenge! Nå er jula pakket bort og alle tre koffertene er pakket ut. Ja du leste rett. Alle tre. Jeg hadde nemlig ekstremt mye bagasje med meg hjem siden vi fikk så mye julegaver i Alta. Heldigvis gikk reisa strålende til tross for så mye bagasje. En dame hjalp oss inn og ut av flytoget, og en kjekkas hjalp oss med alt fra flytoget til taxien. Ikke det at jeg er hjelpeløs, men herregud så hjelpsomme folk er når de ser at noen kanskje kunne trenge en hjelpende hånd. Haha, jeg ble i hvert fall super glad for hjelpa! Jeg sa først nei, for jeg ble litt flau siden jeg hadde så mye med meg, så jeg latet som jeg liksom ikke behøvde hjelp. Men siden de insisterte, takket jeg gladelig ja! For det var litt mye for lille meg å bære. Vi kom oss hjem uten at vi trengte å drasse på så mye bagasje, for taxi-mannen hjalp oss helt til heisen uten for døra mi. Hehe, jeg var svært godt fornøyd med reisa!

Vi kom tilbake allerede på fredag, men jeg har trengt noen dager å summe meg før jeg følte for å oppdatere bloggen min. Det er rart med det, men med en gang jeg kommer hit blir jeg så glad, veldig mye lettere i kroppen. Jeg bare elsker livet mitt når jeg er her. Akkurat som å trykke på en knapp. Pussig nok.

Sist uke var jeg på skolen, hvor vi startet på det siste emne på studiet og bachelor-oppgaven. Det var godt å komme i gang på skolen igjen etter jula, og enda bedre er det å være hjemme i Oslo igjen nå og kan starte hverdagen her. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med oppgaven min og treningen ikke minst. Jeg har satt meg nye mål for treningen nå på det nye året, og tenker jeg skal lage et innlegg om det til dere.

Jeg håper du har fått en fin start på denne uka, og ønsker deg en fin dag ♥

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *