Hei på deg! Jeg må tipse dere om mitt favoritt pålegg på kvekkebrødet.

Noe av det beste jeg vet å spise til frokost er faktisk knekkebrød med avokado med litt salt og pepper toppet med spekeskinke. Det er så godt med en energirik og mettende frokost. For ikke å snakke om den deilige kaffen som virkelig er et must på morgenen. Jeg tror ikke jeg kan leve uten kaffe. Nå vurderer jeg å skaffe meg en kaffemaskin ved sengekanten også, slik at det blir enklere å stå opp om morgenen. Vi er godt plasserte på skolen, og Julia er med meg i dag, fordi barnehagen er stengt. Jeg laget jeg en god matpakke, med grovt brød, druer, jordbær og litt frokostblanding. Julia elsker å spise frokostblanding som snacks. I tillegg pakket vi med tegnesaker, og noen leker. Hun er så flink, og sitter helt stille og tegner. Jeg kjenner jeg blir veldig stolt.

Hun sitter å lytter på hva læreren sier, og når læreren snakker om barnehagen, hvisker hun meg i øret at hun går i barnehagen osv. Hun er jo så søt. Den nydelige barnehagesekken får du kjøpt HER.

Jeg har kjøpt meg ny termoskopp og drikkeflaske fra Eva Solo, jeg synes dem er så fine, og perfekt å ha på pulten på skolen, eller på jobb. Kaffekopp får du kjøpt HER og drikkeflasken får du kjøpt HER.

 

Jeg må minne dere om at i dag er siste mulighet å delta på konkurransen min på instagram. For i dag trekker jeg en vinner av et gavekort på 1000 kr fra Junkyard.no

Vil du vinne et gavekort fra Junkyard.no på 1000kr? 
Det du trenger å gjøre for å delta på konkurransen er å gå inn på Instagram. Tagg to venner i kommentarfeltet på det fjerde siste bildet jeg har lagt ut HER, og følg @Junkyardnorge HER. Det går veldig fort og du er da med i trekkningen av et gavekort på 1000kr fra Junkyard. Jeg trekker en vinner i ettermiddag! Lykke til!

Håper du har en fin dag ♥

♥ Karina

– spons –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *