Heisann hoppsann! Her er dagen mer enn godt i gang.

Det er jo lørdag, og da er det alltid hælene i taket fra morgen til kveld. Helg er noe helt spesielt når man har barn. Det er utrolig fint å våkne med en morgenfugl som er lykkelig som får bruke hele dagen hjemme sammen med mamma, istedenfor å gå i barnehagen. Den rolige morgenstemningen kunne jeg ikke byttet for noen ting i verden. Og itillegg den gleden Julia har fordi det endelig er lørdag, og hun får lov til å spise godteri! Hun er bare den søteste jeg vet om. Hun jubler hver gang man sier at det er lørdag, da roper hun godteri.

Vi har spist og koset oss med en deilig frokost, før vi nå skal rydde hele leiligheten. Kanskje vaske litt også. Vi reiser jo til Alta i morgen tidlig. Jeg har en uke med skole før vi skal tilbake hjem til Oslo. Og når vi reiser tilbake til Oslo, blir familien min med en tur på besøk. Foreldrene mine og lillebror. Herregud som jeg gleder meg til å være sammen med dem, for jeg savner de enormt mye. Når jeg bodde i Alta brukte jeg hver eneste helg i sammen med dem, fra fredag til søndag. Jeg bare elsker familien min. Jeg bare elsker å være i deres nærvær. Vi har det så utrolig gøy sammen. De er som mine beste venner faktisk. Jeg tror ingen andre har et så godt forhold til familien som meg.

Foreldrene mine blir over helga, og lillebror blir over en uke. Herregud jeg gleder meg. Spesielt til lillebror kommer på besøk! Jeg savner han så utrolig mye. Det er rart å ikke være sammen med han så ofte som jeg pleier. Jeg har alltid passet på han fra han var en liten baby, og nå er han blitt hele 14 år. Han er blitt en ungdom. Det er rart hvor fort tiden flyger. Før passet jeg på han, og nå henger jeg med han. For han er så utrolig kul. Jeg bare digger den gutten. Selv om han snart er voksen, vil han alltid være søster sin gullklump! ♥ Og jeg vil alltid være der å støtte han uansett hva det måtte være. Jeg håper han kommer masse på besøk hit til meg og Julia her i Oslo. Vi må aldri miste det spesielle båndet som vi har, uansett hvor langt borte jeg bor.

Nå må vi nesten hive oss i gang med pakking, rydding og vasking før vi skal av sted på en liten treningsøkt. Også finne på noe gøy!

Jeg ønsker deg en kjempe fin lørdag! ♥

Karina ♥

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *