I dag har jeg gått litt under jorda. Jeg har hatt mye å gjøre. Mange telefoner, og en lang skoledag.

Først nå setter jeg meg ned for å gjøre det jeg liker aller best, nemlig å blogge. Det er rart hvor glad denne bloggen gjør meg, det er virkelig terapi for sjela å skrive ned tankene sine. Skrive ned akkurat det jeg føler og tenker. Selv om jeg egentlig ikke skriver alt jeg har på hjertet, føles det veldig godt å bare la fingrene gå rundt på tastaturet.

I natt opplevde jeg noe veldig spesielt! Jeg opplevde noe jeg trodde var mitt største mareritt! Jeg har ofte vært litt mørkeredd egentlig. Jeg er ikke veldig glad i å ha det bekk mørkt når jeg skal gå fra rom til rom, jeg foretrekker å ha lyset på. Jeg liker å ha lyset slått av når jeg skal sove da selvfølgelig. Så jeg er ikke spesielt mørkeredd til en hver tid, men det hender av og til at jeg føler meg litt mer engstelig enn ellers. Litt sånn at jeg kan føle at noen er bak meg uten at det er noen der. En litt sånn kilende følelse på ryggen. En følelse som gjør at jeg vil løpe opp trappen og inn i lyset istedenfor å ta meg den tiden jeg føler jeg trenger. En følelse av at jeg plutselig ikke er alene, men at noen andre også er der sammen med meg. Merkelig nok, jeg er ikke overtroisk. Og er heller ikke spesielt redd for spøkelser eller hva man skal kalle det. Men jeg blir litt redd av å se på Åndenes makt, eller andre skumle ting på TV.

Ja, så i natt våknet jeg av at jeg måtte tisse. Så jeg rullet meg ut av senga, rimelig i søvne. Jeg kom meg opp av senga å labbet inn på badet. Jeg orket ikke engang å skru på lyset i gangen til badet for jeg tror jeg fortsatt hadde øynene lukket mens jeg gikk. Jeg trakk ned trusa og satte meg ned for å tisse. Og i det jeg hadde funnet roen og akkurat startet å tisse, hørte noen si: HALLO, ER DET NOEN DER?! Jeg skvatt så innmari, helt inn til beinmargen! Jeg hylte det høyeste jeg kunne. Jeg fikk en ut av deg sjæl opplevelse. Jeg satt jo på toalettet da jeg skvatt, så jeg tisset likegjerne over hele toalettet. Typisk asså, jeg sølte litt for å si det slik da. Og det var jo ikke særlig gøy. Spesielt ikke siden jeg var stuptrøtt og det var midt på natta. Men hvem i huleste var den stemmen tenkte jeg. Klokken var jo 04.30 på natten. Jeg ble livredd og kjente en kald gåsehud på ryggen. Alle kroppshårene mine stod rett ut som en kaktus. Jeg var jo helt alene i huset. Det var jo ingen andre der. Hadde jeg glemt å låse døren før jeg la meg i går kveld?!

Jeg lo litt av meg selv og tenkte at jeg må jo være helt gæren. Tisse på kanten og alt. Men jeg var overbevist om at jeg tydelig hørte den stemmen. Jeg ble lys våken. Øynene mine som klinkekuler, helt våkne. Jeg var egentlig stiv som en stokk, men tenkte at jeg bare var trøtt. Så jeg vasket opp etter meg og begynte å stresse litt på badet, for å stupe tilbake i senga. I senga er det jo alltid trygt og god uansett hvor skummelt det er på utsiden av senga.

Jeg gikk tilbake til rommet å trødde på en leke, HALLO ER DET NOEN DER?! Sa det igjen, jeg skvatt til, og tittet ned. Det var jo Toy Story – buzz lightyear leken fra jeg var liten, som Julia elsker å leke med. Det var jo den som snakket og som fikk meg til å tisse på kanten av toalettet. Herregud. Han lå der på dørkarmen da jeg gikk på do. Jeg kom helt sikkert bort i den når jeg gikk inn på badet. Jeg lo veldig godt av meg selv å la meg til å sove igjen. Jeg sovnet heldigvis veldig fort igjen!

Jeg håper jeg slipper å skvette av han igjen hvis jeg må på toalettet i natt. For det er ikke så kult å vaske opp sin egen urin, fordi man skvetter litt på kanten…… Haha, huff!

Nå skal jeg hive på meg noen treningsklær å komme meg av sted på trening! Håper du har en veldig fin dag ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *