Hei dere ♥ Nå er det så lenge siden sist at jeg ikke vet helt om det er greit at jeg i det hele tatt poster et innlegg her. Det blir nesten flaut, for jeg har vært fraværende i lang tid nå. Jeg har hatt mye å gjøre, og enda mer i tankene. Samtidig har jeg lengtet etter å skrive til dere, og har virkelig savnet å være aktiv her inne. Jeg har det veldig fint til tross for en nok så tøff og slitsom start på året. Når 2018 startet bestemte jeg meg for ikke å bli fraværende fra bloggen min, jeg visste at jeg ikke kom til å ta meg en pause, uansett hvor mye som henger over meg. Men slik ble det altså ikke, noen ganger må man høre på seg selv, og lytte til hva som er best for en selv. Ta et pust i bakken, og tenke langsiktig, hva er det beste for meg akkurat nå?! Blogge bare fordi alle andre ønsker det, eller fordi jeg selv ønsker det? Det viktigste for meg er at jeg hvert fall kan ha noe nyttig å skrive om hvis jeg skal blogge, og den siste tiden har jeg bare latt alt ligge.

Jeg klarer ikke å gjøre alt her i verden, og jeg vil ikke lide av flink pike syndromet heller. Akkurat nå har jeg fullt fokus på å ha det bra med meg selv og alle tankene mine, være den beste mammaen jeg kan være og fullføre studiene mine, for det er jo bare noen små måneder til jeg er ferdig utdannet barnehagelærer.

Det er foresten vår i Oslo nå, og det elsker jeg. Jeg er ikke vant til å ha vår i starten av april. Jeg elsker at temperaturen stiger, snøen smelter, og asfalten helt bar. Ingenting er bedre enn å kaste dunjakka på loftet, og ta frem vårklærne. Det lukter vår i lufta og fuglene kvitrer i trærne rundt leiligheten, mens jeg danser rundt meg selv i ekstase for at jeg slipper unna den lange vinteren jeg er vant til. Ingenting gjør meg mer glad enn å tenke på at sommeren er like om hjørnet og at jeg kan kle meg i kule, fine klær, og bare nyte livet – rett og slett.

Jeg elsker å gå med kule sokker nå om dagen, det gjør liksom hele outfiten on point! Bare et tips 😉

Jeg håper at du har det bra, og at du har hatt en fin påske. Send meg gjerne en motiverende kommentar om du ønsker at jeg skal blogge litt oftere, husk – jeg leser og setter pris på hver eneste av dere. Ingenting er mer givende enn å se at det er så mange innom her hver dag å bare venter på at jeg skal oppdatere bloggen min. Jeg vil komme sterkere tilbake – jeg lover! ♥

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *