Hei dere ♥ Jeg og kusina mi satt i Frognerparken her om dagen og koste oss skikkelig med øl og potetgull, hamburger, pølser, dressing, frukt, nøtter, sjokolade, alt godt man tar med seg på tur. Så ser vi en nydelig jente komme joggende forbi oss. Hun hadde bare en sportsbh og en kort shorts. Men kroppen hennes var uendelig fin. Helt sykt fin og vi ble sittende å stirre på henne i det hun jogget forbi oss. Hodene våre fulgte etter henne, munnene våre helt åpne, full av hamburger. Da hun kom et stykke unna oss tittet vi på hverandre å sa, hun så sykt bra ut. Skulle ønske det var meg. Jeg snakket med hamburgeren i munnen mens jeg svelget den ned med en kald øl før jeg utbrøt, Camilla tror du det er for sent å få en slik sommerkropp nå? Vi brøt ut i latter for vi satt der i bikini og langet i oss alt mulig dritt, samtidig som vi hadde lyst på en fin kropp. Haha. Det var vell kanskje da jeg skjønte at det var på tide å komme seg på trening.

Så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var å dra på trening igjen. Jeg stablet meg opp trappen til treningssenteret samtidig som jeg ikke kunne fatte at jeg gjør dette mot meg selv. Kroppen min er så ut av trening akkurat nå, for i eksamenstiden har det blitt for mye godt å spise. Men å skrive til dere at jeg forsøker å trene motiverer meg nesten til å fortsette. Jeg prøver jo å være et godt forbilde når jeg blogger, og da burde jeg jo trene, for det er veldig deilig å være i god form og det burde jo alle kjenne på!

Hele meg er hvert fall stiv som en stokk akkurat nå, og det gjør vondt bare noen rører bort i meg, jeg har helt klart fått gangsperre! Jeg jogga bare på mølla, og litt styrketrening med egenvekt. Det er helt sjukt hvor fort man mister formen. Men den skal tilbake! Jeg skal trene mot sommerkroppen 2018 jeg gir ikke opp. Men egentlig trener jeg mest for å være i god form, da har jeg mer overskudd i hverdagen til å gjøre alt jeg vil. Samtidig som jeg blir så kveldstrøtt.

Håper du blir motivert av meg til å trene nå, for jeg er så umotivert men jeg tvinger meg allikevel. Jeg hater og elsker trening akkurat nå. Det vil bli bedre om noen uker håper jeg! Ha en super fin onsdag ♥

Karina ♥

Kommentarer (2)

    1. Tusen takk 😀 <3 Det er tungt å komme i gang når man har vært en stund uten å trene! Ønsker deg en fin dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *