Hei dere ♥ I dag våknet jeg brått klokken 10.00, og forstod raskt hva som hadde skjedd. Jeg hadde forsovet meg, skikkelig. Det er virkelig ubehagelig å forsove seg! Jeg sover aldri så lenge som dette til vanlig, for jeg har både fem vekkerklokker og ei lita frøken som vekker meg på morgenen. Men nå er ikke hun hjemme, og jeg må tydeligvis ha vært veldig trøtt og sliten i dag. Kanskje ikke så rart for dagen i går var veldig spesiell og energifull. Jeg fikk meg en skikkelig treningsøkt helt uten om det vanlige.

I går var jeg nemlig sammen med Slincraze og vokalisten i ISÁK, Ella Marie og gjorde noe veldig morsomt. Jeg ble spurt om jeg ønsket å være med i Slincraze sin musikkvideo til hans nyeste singel. En samisk låt med navn ”Amma”. Det var utrolig gøy og virkelig feststemning! Låta slippes 2. Februar samtidig som musikkvideoen, og jeg gleder meg til å vise dere hvor gøy vi hadde det. Jeg er sikker på at det blir kjempe kult! Som dere ser på bildene var det svært energifullt og mye godt humør! Det var mange mennesker til stede, og heldigvis kjente jeg de fleste. Både de som var på oppdrag for managementet Headline arts og Frikant mediedesign som filma og tok bilder. Siden jeg har samarbeidet mye med Frikant Mediedesign etter jeg startet å blogge og kjenner gutta fra Headline arts, ble jeg heldigvis litt mer komfortabel til å slå meg fullstendig løs foran kameraet, og bare danse i vei. Profesjonelle er de hvert fall, for dette virket som det mest naturlige i verden å gjøre. Hahaha!

Det er nesten så jeg føler at jeg skulle blitt skuespiller eller noe etter dette, så gøy var det faktisk! Kanskje jeg begynner på en slik utdanning til høsten i stedet for master-studie! Haha, drømmetenkning i hvert fall fra meg som elsker å stå foran kameraet! Haha….

Klikk deg gjerne inn å hør på musikken til både Slincraze og ISÁK. Jeg digger deres særegne preg på samisk musikk, hvor de gjerne kombinerer joik, samisk, engelsk, norsk og rap! Ella Marie sin nydelige stemme er helt unik, og Slincraze er det samiske svaret på Eminem! De er så flinke.

Jeg ønsker deg en fin dag ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

  1. Muito interessante seu blogue. Realmente o mundo ficou pequeno porque, hoje, podemos falar com o mundo todo sem sair de casa. Parabéns pelo blogue. Tenha feliz 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *