Den siste tiden når jeg har sett meg i speilet, har følt at noe ikke stemmer helt. Jeg har hverken følt meg fin eller fresh, men heller bleik og ufresh. Kanskje det er vinteren som gjør at man blir latere, og føler seg nettopp slik jeg gjør nå. Man vil helst bare ligge inne under et pledd å ikke gjøre noen ting. Mens hudfargen bare blir blekere og blekere, kroppen skriker etter lys og varme. Jeg har lenge følt at jeg trenger en forandring, men jeg har ikke vist hva. Rundt meg har jeg lyst å gjøre masse. Pusse opp kjøkkenet, male en vegg i stua, kjøpe noen møbler til Julia sitt rom, kjøpe masse nye kule klær, gjøre noe kult med håret mitt. Det er jo bra da, for kanskje jeg begynner å våkne litt fra vinterdvalen nå som jeg er kommet til Oslo og litt lysere dager.

Jeg har skjult meg bak det lange håret mitt en stund nå, og kjente at jeg trente en forandring, noe helt nytt. Så da jeg var hos frisøren bestemte jeg meg for å klippe meg kort. I alle fall mye kortere enn jeg var. Det var litt spontant, men også litt gjennomtenkt. Det er jo slitsomt å ha langt hår. Den siste tiden har jeg også hatt lyst på en mer moteriktig lengde på håret. Litt bort fra den ”bærte-looken” jeg har og har hatt lenge med langt blondt hår. Jeg er i en periode nå hvor jeg prøver å finne min greie og min egen stil og det liker jeg. Det er lenge siden jeg har følt på at jeg vil gjøre noe nytt med meg selv. For jeg er jo fornøyd med meg selv. Men nå vil bare finne meg selv i denne store byen. Kanskje jeg liker meg selv bedre med kortere hår. Jeg prøver det ut i hvert fall!

Karina ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *