Hola amigos! Her er dagen godt i gang. Jeg kom nettopp hjem fra en deilig treningsøkt, og nå kjenner jeg at armene mine og brystet mitt er blytungt.

Det er helt innafor. Selv om jeg kommer til å få tidenes gangsperre i morgen. Men det er godt å kjenne at man har trent, nettopp fordi det er det som gjør trening så deilig! Jeg har hatt utrolig mye å gjøre den siste tiden, derfor har treningen blitt nedprioritert. Noe jeg misliker sterkt. Jeg elsker å være i en god form og flyt, med gode treningsrutiner. Jeg håper jeg klarer å holde treningen stabil nå, selv om jeg er midt i eksamenstiden. Sommeren og bikinisesongen er jo rett rundt hjørnet! Jeg skal ikke legge skjul på at målet dette året er å få en sixpack. Men jeg har nok dessverre lang vei å gå. Det blir nok bare en firepack denne sommeren også.

Jeg føler meg litt som de sterke mannfolka når jeg er på trening. Svett og god. Selv om jeg ikke løfter like tungt som de, har jeg på meg løfte-hansker. Da ser jeg jo automatisk sterk ut. Og når jeg løfter tungt, som kanskje alle andre synes er lett, får jeg jo det samme ansiktsuttrykket som de som løfter tungt. Jeg klarer å føle meg litt hjemme på treningsstudioet om ikke annet. Jeg liker å trene, og jeg elsker at resultatene av treningsøktene kommer så fort.

Det å starte dagen med en god treningsøkt gir meg så mye. Jeg får så mye overskudd til å fullføre dagen. Jeg får overskudd til å fullføre alle mine gjøremål. For ikke å snakke om hva det gjør med humøret mitt. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er å trene.Nå er det jo fredag igjen, endelig. I dag hadde jeg og Julia en rolig dag foran TV-en før vi dro i barnehagen. Og gjett om det ble jubel i heimen når jeg sa hvilken dag det er i morgen. Lørdag, det betyr jo alltid lørdagsgodteri. Herregud så glad jeg er for at jeg er voksen og kan bestemme selv. Jeg kan spise godteri når jeg vil, og hvor jeg vil. Jeg husker så godt når jeg var liten og alltid måtte vente til lørdag, for å spise godteri eller drikke brus. Det var aldri lov til å spise godteri på skolen, det var kun lørdager og bursdager.

Men det mamma ikke vet, er at hver dag etter skolen tid, når jeg gikk på barneskolen. Hentet jeg en stol og skjøv den inntil kjøkkenbenken, for å rekke opp til nugatti-boksen. Jeg hentet en skje, og koste meg med tre skjeer hver eneste dag. Jeg turte ikke ta for mange skjeer i tilfelle hun skulle oppdage at det hadde vært en liten mus på besøk. Ikke rart nugatti-boksen alltid ble så fort tom.I dag kommer foreldrene mine til Alta, og det gleder jeg meg til. For jeg er en mammadalt mamma, jeg elsker å tilbringe tid med familien min. Og setter alltid pris på litt helge-kos sammen med de. Jeg har også litt skolearbeid å gjøre, for eksamen er jo rett rundt hjørnet.

Jeg regner med du også er klar for helg. Hvem er ikke det. Jeg lurer på hva jeg skal stelle i stand til middag i dag. Jeg har lyst på taco. Hva skal du lage i dag? Ønsker deg en kjempefin fredag♥

Karina♥

Kommentarer (4)

  1. Det er livsviktig med aktivitet i form av trening 🙂 Stå på du blir bare sterkere og sterkere. Har hatt en fin treningsøkt selv i dag med løping og vekter.. Ha en god helg Karina… I morgen skal jeg kjøre Go Cart.. Gleder meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *