Hei dere. I dag er øynene mine som klister. Jeg er dautrøtt og supergira på en og samme tid. Jeg føler jeg begynner å bli litt kjent med jobben min, og det gjør meg så glad. Jeg elsker tanken på at jeg skal få være sammen med alle de fantastiske menneskene og gjøre det jeg liker hver dag.

I dag opplevde jeg noe jeg aldri noen sinne har opplevd i arbeidslivet før, jeg glemte av å gå hjem. Jeg var på jobb helt til noen spurte om jeg ikke var ferdig på jobb. Og jammen fikk jeg bakoversveis da jeg spurte hva klokka var, for tiden gikk så fort – jeg hadde vært en halvtime lengre enn planlagt. Haha, jeg smiler bare fra øre til øre og tenker at jeg stortrives i min nye jobb. 

Det som gjør meg mest glad er vell at jeg har noe spesifikt å gjøre hver dag. Det er jo noen måneder siden jeg var ferdig å studere, så det var godt å få ordentlig struktur på hverdagen igjen. Den første uken etter at jeg var ferdig på skolen pusset jeg opp kjøkkenet, vasket huse, ryddet over alt – helt til det ikke var mer å rydde, jeg var oppriktig rastløs. Etterhvert kom familien på besøk, og ble hos oss store deler av sommerferien, da klarte jeg å nyte ferien litt mer. 

Jeg håper jeg får mange venner i min nye jobb, et nytt nettverk av supermennesker som kan fylle dagene mine med positiv energi. Det virker veldig lovende hittil ♥ Jeg bare elsker å bli kjent med nye mennesker, utvide horisonten litt. Jeg elsker å få nye venninner og kompiser, det gir meg så mye ny gnist inn i min travle hverdag. Det er spennende å møte nye mennesker som kan bli til fantastiske vennskap – livet ut. 

Smykket er sponset fra Safira.com

Ønsker deg en fin tirsdags kveld. Jeg skal tusle inn å pakke meg under dyna før jeg sovner for natten. God natt mine fine lesere ♥

Karina ♥

Kommentarer (1)

  1. Virker utrolig spennende! Og det virker som du brenner for det du har utdannet deg som. Håper jobben blir alt du drømmer om 🙂 Å at du møter masse nye mennesker som inspirerer og lager dagene enda bedre enn de allerede er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *