God formiddag!

 I morges var jeg helt dødelig trøtt, og egentlig ikke klar for at den deilige påskeferien skulle ta slutt. Hverdagen kom litt for brått på. Jeg skulle gjerne hatt påskeferie en uke til. Jeg gikk som en zombie og subbet med bena rett fram til kaffemaskinen. Herre min det er så godt med kaffe på morgenen. Duften av fersk kaffe får meg våken uansett hvor trøtt jeg er. Helt svart kaffe, ja så svart du får den. Det er det som er det beste.Men men, nå er jeg tilbake til hverdagen, og det føles godt. Selv om jeg elsker ferie og late dager er jeg også glad i strukturerte dager med gode rutiner. Og apropos rutiner, i dag kommer min lille gulljente hjem, og hun har vært så lenge borte. Jeg gleder meg helt enormt mye til å bare være sammen med henne. Det er rart hvor mye man kan savne, og hvor knyttet man blir til barna sine. Jeg ser på klokken ofte og det klør i tærne mine etter å løpe til bilen. Jeg gleder meg til å løpe inn porten i barnehagen og løfte henne opp og snurre henne rundt meg. Og som jeg gleder meg.

I dag startet jeg i praksis igjen! Det er gøy da. Det er utrolig koselig å være i praksis, spesielt når man er på en så fin arbeidsplass. Jeg har praksis i en barnehage, og det kom vell ikke som et sjokk siden jeg studerer barnehagelærer. Det er godt med et lite avbrekk fra skolebenken. Jeg har bare noen uker praksis i løpet av et skoleår, så tiden flyger alltid avgårde, for det er mange oppgaver som skal gjøres på kort tid. Og når praksisperioden er ferdig er det bare å manne seg opp til eksamen. Jeg kjenner at tiden går fra meg. Jeg behøver flere timer i døgnet for å klare å få unna alle mine arbeidsoppgaver som alenemor og fulltidsstudent, samtidig som jeg skal blogge. Forstå meg rett, jeg elsker alle tingene, så det er vanskelig å legge vekk noe. Men etter eksamen er det jo sommerferie, og det gleder jeg meg enormt mye til! 

Håper du har kommet godt i gang med hverdagen igjen, og at du har en fin dag! 

Karina ♥

 

Kommentarer (3)

  1. Your style is unique compared to other people I’ve read stuff from.
    I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just
    bookmark this web site.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *