//Inneholder klær som er sponset

Hei dere. Nå er helgen her igjen. Jeg har vært sykemeldt hele uka, også i dag. Men jeg valgte å gå på jobb i dag fordi jeg følte meg frisk nok til det. Nå er jeg bare forkjøla, og da synes jeg det var for dumt å bli hjemme bare fordi legen har sykemeldt meg. Dermed friskmeldte jeg meg selv! Jeg elsker jo jobben min, og denne uka synes jeg har vært utrolig lang syk i senga mi.

Men nå i dag er en spesiell dag, jeg er plutselig alene uten Julia og skal være det i hele ti dager. Jenta mi har faktisk reist på ferie. Veldig vemodig for meg, utrolig rart men samtidig en veldig god følelse. Jeg smiler fordi jeg vet at dette har hun gledet seg til og jeg vet at hun har det fint. Julia bor fast hos meg, og vi er sjeldent uten hverandre. Så disse ti dagene kan bli lange, men det er nok godt å kunne kjenne på savnet av hverandre også. Samtidig kan det bli fint å være bare meg i noen dager, uten ansvaret som mamma. Da kan jeg stå opp på morgenen å bare tenke på meg selv, før jeg drar på jobb. Jeg trenger bare tenke på når jeg er sulten, eller hva jeg har lyst til. Jeg har ikke noe ansvar denne uka, med andre ord. Jeg kommer til å ha veldig mye tid til å gjøre ting jeg ellers ikke gjør så mye av. I tillegg kan jeg være ute så lenge jeg vil på kveldene og gjøre akkurat det jeg har lyst til.

Nå prøver jeg egentlig bare å tenke positivt så jeg skal kose meg mest mulig, uten å bare savne jenta mi hele tiden. For det blir nok helt sikkert gøy å slå ut håret litt, selv om det er utrolig tomt her akkurat nå. Jeg håper helga di blir super og at du er frisk og rask. Det er lov å ha noe godt i glasset og spise godteri i helga ♥

Klærne er sponset fra Bubbleroom.no

Karina ♥

Kommentarer (2)

  1. God helg til deg 😉 endelig e du alene hjemme 🙂
    Nu har snøen kommet i nord. Fyrer i peisen, glass rødvin og slapper av ikveld. Håper du også koser
    deg ikveld. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *