Nå er Julia sovnet og jeg har plassert rumpa mi dypt ned i sofaen. Her skal jeg sitte en liten stund.

Alta er en nokså liten plass, det er ikke mange hundre plasser å velge mellom når man skal spise ute. Men det er noen kaféer, noen restauranter og noen gatekjøkken. Siden det ikke kryr av spisesteder er det lett å bli stamkunder på et par steder. Jeg liker meg godt på de fleste spisestedene i Alta, jeg er jo tross alt veldig glad i mat. Men på Amfi er det en favoritt kafé hos meg, den heter UNO. Hit går jeg titt og ofte når jeg bare vil drikke en kopp kaffe med venner eller familie, eller når jeg skal spise lunsj eller middag. Uno er en laidback kafe for alle, og man kan komme som man er. Det er jo ofte man føler at man må pynte seg litt ekstra for å dra ut å spise. Men slik føler ikke jeg at det er på UNO, og det er nok derfor kafeen alltid er full av gjester. En av mine mange kusiner jobber også på denne kafeen, noe som gjør det ekstra koselig for meg å dra akkurat dit. Jeg trenger jo nesten ikke si hva jeg skal bestille, for jeg bestiller som oftest det samme, gang på gang, jeg blir aldri lei. Jeg er veldig glad i maten de serverer der, stort utvalg av masse godt! Men det finnes mange gode spisesteder i Alta, og jeg kan anbefale mange. Men som en hverdagslig kafé trives jeg best på UNO.

I dag dro vi nettopp hit å spiste middag. Siden det er storm her i Finnmark og det har gått snøras har veiene vært stengte mellom Hammerfest og Alta, slik at foreldrene mine ble værfaste i Alta. Derfor var det ekstra fint å dra ut på kafé for å spise middag sammen med dem i dag.

Ellers har jeg og Julia vært på turntrening, og i dag var det foreldre og barn trening. Så vi trente sammen, noe som var veldig gøy istedenfor å være trener for en gangs skyld.

 

Håper du har hatt en fin dag <3

Kommentarer (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *